banner102

SON DAKİKA! Serbest kıyafetten vazgeçildi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, serbest kıyafet uygulamasının zorunlu tutulmayacağını, veli kararı ile formaya devam edilebileceğini açıkladı.

27 Mart 2013 Çarşamba 14:10
SON DAKİKA! Serbest kıyafetten vazgeçildi

Milli EğŸitim Bakanı Nabi Avcı, serbest kıyafet uygulamasının zorunlu tutulmayacağŸını, veli kararı ile formaya devam edilebileceğŸini açıkladı.

Milli EğŸitim Bakanı Nabi Avcı, Sivas'ta devlet okulunda velilerin serbest kıyafet uygulamasına karşŸın formaya devam kararı almasını örnek gösterdi. "BaşŸka okullar da bu yönde karar alabilir. Mevcut yönetmelikte bu konuda bir yasak yok" dedi.

Bakan Avcı Meclis'te, gelecek yıldan itibaren uygulanması beklenen serbest kıyafete ilişŸkin soruları yanıtladı. Avcı tıpkı özel okullarda olduğŸu gibi devlet okullarında da serbest kıyafet kararını velilerin verebileceğŸini söyledi. Nabi Avcı bunun önünde herhangi bir mevzuat engeli bulunmadığŸını dile getirdi.

Mili EğŸitim Bakanı'nın bu mesajı , gelecek yıldan itibaren başŸlaması öngörülen serbest kıyafet uygulamasının her devlet okulu için zorunlu tutulmayacağŸı, veli kararı ile formaya devam edilebileceğŸine işŸaret etti.

Milligazete

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk K. 2013-03-27 14:14:52

Serbest kıyafet yeni yetişen neslin önünde bir engeldir. Bunu derken mevcut kıyafeti savunduğŸum anlamına da gelmiyor. Fakat bu şekilde kontrol edilemeyen kıyafet uygulamasının serbest olduğŸunu düşünemiyorum. İyi yöneri olabilir fakat kötü yönleri %90 diyebilirim.

banner90