banner102

Son Mevlidi Nebi kutlaması 28 Şubat İlkokulunda yapıldı

Peygamberimiz Hz. Muhammed (as) dünyaya gelişinin 1451 yılı münasebetiyle Of’ta yapılan son Mevlidi Nebi kutlaması 28 Şubat İlkokulunda yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Ekim 2022 Cumartesi 04:06
Son Mevlidi Nebi kutlaması 28 Şubat İlkokulunda yapıldı

28 Şubat İlkokulu konferans salonunda yapılan Mevlidi Nebi kutlama programı İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuranı Kerim tilavet edildi. İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler Peygamberimizin hayatını anlatan oratoryo, naat ve şiirler okuyup video gösterimi yapıldı.

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir konuşma yaptı. Müdür Kabahasanoğlu konuşmasında “Böyle anlamlı ve güzel programın hazırlanmasında emeği geçen başta okul müdürümüze, programı hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimize ve görev alan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Onları kutluyorum. Sevgili Peygamberimizin hayatı hepimiz için örnektir. Kendi yaşantılarımızla O’nun yaşantısını karşılaştırarak ne kadar O’na layık ümmet olduğumuzu anlayabiliriz. Bugün yaşadığımız birçok problemin çözümü O’nun örnek hayatında var. Rabbim kendisine hakiki kul Peygamber Efendimize hakiki ümmet olmayı hepimize nasip etsin. “dedi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından çekiliş yapıldı. Çekiliş kazananlara ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Of Belediyesi Başkan Vekili Oktay Ulusoy, Okul Müdürü Abdullah Hacıömeroğlu takdim etti. Program toplu çekilişin ardından sona erdi.

28 Şubat İlkokulu konferans salonunda yapılan Mevlidi Nebi kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Belediyesi Başkan Vekili Oktay Ulusoy, Okul Müdürü Abdullah  Hacıömeroğlu, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Cerrah, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90