banner102

Son müdürler toplantısında gündem değerlendirildi

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü belli periyotlarla eğitim-öğretim faaliyetlerinin görüşmek. İstişare etmek için okul ve kurum müdürleri toplantısı düzenliyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Mart 2022 Çarşamba 16:31
Son müdürler toplantısında gündem değerlendirildi

Yaşanan son değişiklik ve gelişmeleri görüşmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu başkanlığında Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi ve okul, kurum müdürlerinin katılımıyla müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu  toplantıda yaptığı değerlendirmede,” Değerli müdürlerim toplantımıza hoş geldiniz. Bakanlığımız tarafından başlatılan okullarımızdaki “Sıfır Atık Kütüphane” ve “Okursuz Kütüphane Kalmasın”  projelerine ilçemiz önemli katkılar sundu. Bu gayretimizi artarak devam ettirip kütüphanelerimizi zenginleştirmeye devam edelim. Mesleki yetenek ve eğilimleri olan öğrencileri mesleki eğitimin avantajlarından haberdar edip mesleki eğitime  yönlendirelim. TÜBİTAK projelerindeki çalışmalarınıza azami gayret göstererek güzel eserlerin üretilmesinde gerekli katkıyı sunmaya çalışalım. Buradan çıkacak bir öğrenci, bir proje ülkemizin geleceğine büyük katkılar sunabileceği gerçeğini unutmayalım. Onun için hiçbir şeyi kulak ardı etmeyelim. Yaklaşan LGS ve YKS sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik kursların etkinliğini kontrol ederek öğrencilere etkili dokunuşlar yapılmasını sağlayalım. Kar tatili nedeniyle eksik konularda telefi eğitimleri yaparak öğrencilerin mağdur olmamasına çalışalım. Rabbimden toplantımızın hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90