banner102

Usta öğreticilerle istişare toplantısı

Of Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görev yapan usta öğreticilerle yürütülecek kurslarla ilgili, yapılacak eğitim faaliyetlerindeki iş ve işlemleri görüşmek üzere istişare toplantısı tertip etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Kasım 2022 Pazartesi 19:02
Usta öğreticilerle istişare toplantısı

Of Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Şevket Şahin, Müdür Yardımcıları Hakan Kanlı, İbrahim Ak, öğretmen ve usta öğreticiler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da toplantıda bir konuşma yaparak usta öğreticilere yanlarında olduğu mesajı verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu konuşmasında; “ Bizler eğitimi bir bütün olarak görüyoruz. Yaygın eğitimi örgün eğitimden ayrı tutmadık, tutmuyoruz. Sizler halkımızın eğitim almak için başvuru yaptığı tüm alanlarda onların taleplerine cevap veriyorsunuz. İnancımız gereği de bir insanı kurtarmanın bütün insanlığı kurtarmak; bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek olduğu anlayışı ile çalışıyoruz. Sizlerin de bu anlayışla hareket etmenizi bekliyoruz. Kursiyerlere bir meslek eğitimi vermenin yanında zaman zaman onların sorunlarını dinleyip sorunlarını çözen bir abi, abla, baba, anne oluyorsunuz. Bu anlamda da ayrı bir eğitim veriyorsunuz. Kurum olarak bakanlığımızın bize hedef koyduğu yıllık % 10’luk hedefin üzerine çıkarak %13’lük bir oranı yakalayarak 6 bin kursiyere ulaşmış, onlara talepleri doğrultusunda eğitim kurslar açmış bulunmaktayız. Bugün burada her zaman sizlerin yanında olduğumu belirtmek ve başarı dilemek için geldim. Hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim emeklerinizi zayi etmesin. Kazasız, belasız bir dönem geçirmeyi diliyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun konuşmasının ardından toplantı Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Şevket Şahin, Müdür Yardımcıları Hakan Kanlı, İbrahim Ak, öğretmen ve usta öğreticilerin katılımıyla devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90