banner102

Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu eserlerini sergiledi

Özel öğrencileri bünyesinde bulunduran Of İlçesi Cumapazarı Mahallesindeki Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu yıl içinde okullarında yaptıkları eserleri sergilemek için yılsonu sergisi düzenledi. Of Belediyesi karşısındaki serginin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Okul Müdürü Mustafa Akyıldız birlikte yaptılar. Ardından birbirinden güzel eserin yer aldığı sergi gezildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Haziran 2022 Çarşamba 19:08
Yakup Türköz Özel  Eğitim Meslek Okulu eserlerini sergiledi

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu sergi ile ilgili olarak; “Yakup Türköz Özel  Eğitim Meslek Okulumuzun açmış olduğu sergide  gördüğümüz  gerçekten çok güzel ve anlamlı eserler. El emeği eserlerde sanatsal bir anlayışın olması da öğrencilerimizin aldıkları eğitimin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Üstelik geri dönüşümün öneminin her geçen gün arttığı dönemde geri dönüşümlü ürünlerin kullanılması da okulumuzun çevre hassasiyetini gösteriyor. Emeği geçen başta okul müdürümüzü, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.

Yakup Türköz Özel  Eğitim Meslek Okulu yıl sonu sergisine; İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdür Hasan Tekke,Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Okul Müdürü  Mustafa Akyıldız Cumapazarı Muhtarı Hüseyin Saral, öğretmenler, öğrenciler,okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.  Yakup Türköz Özel Eğitim Meslek Okulu yılsonu sergisi iki gün açık kalacak.

Son Güncelleme: 08.06.2022 19:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90