banner102

Yeni eğitim yılının ilk müdürler toplantısı yapıldı

Of’ta 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk müdürler toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun başkanlığında Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan okul ve kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Yeni eğitim- öğretim yılının planlamasını yapıldığı toplantıda birçok konu görüşüldü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Eylül 2019 Perşembe 19:00
Yeni eğitim yılının ilk müdürler toplantısı yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “Değerli müdürlerim hepiniz toplantımıza hoş geldiniz. Yeni bir eğitim öğretim yılına daha başlıyoruz. Her zaman olduğu gibi ilçemizdeki bu yıl da öğrencilerimizi vatana, millete topluma faydalı bireyler yetiştirme çabasını sarf edeceğiz. Malumunuz eğitim anlık bir mesele değildir aksine eğitim bir süreçtir. Bu süreci iyi yönetenler başarılı olacaklardır. Öğrenciye bugün yapmış olduğunuz duyuşsal, bilişsel, psikolojik bir dokunuş yıllar sonra meyvesini verecektir. Aileyi mutlaka eğitimin içine katmalıyız. Çünkü anne ve baba olarak verilerimiz de her şeyden önce birer eğitimcidirler. Beraber altıncı yılımıza başladık. Her alanda olduğu gibi eğitimde de bir önceki yılın daha iyisini başarma ve çabasında olmalıyız. Israrla tekrar ettiğimiz gibi yine eğitimin en önemli etkeni, asıl öğesi öğretmenlerdir diyoruz. İlçemizin ve ülkemizin eğitim başarısını artırmak içinöğretmenlerimizin motivasyon ve gayretini artırmak için daha çok uğraşmalıyız. Hayatta her şey istediğimiz gibi iyi gitmeyebilir bazen olumsuzluklar da yaşayabiliriz önemli olan bu zor günleri bir ve beraberlik içinde hareket edip aşmaktır. Rabbimden bu yıl da kazasız belasız, sağlıklı ve mutlu bir eğitim yılı geçirmeyi temenni ediyorum.” dedi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Son Güncelleme: 12.09.2019 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90