banner102

Yeşilyurt Ailesinden Of’a 950 kolilik ramazan yardımı

Geçtiğimiz yıl vefat eden cömertliği ve hayırseverliği ile bilinen Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt’un ölümünün ardından Yeşilyurt Ailesi hayır faaliyetlerini devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Nisan 2021 Salı 13:33
Yeşilyurt Ailesinden Of’a 950 kolilik ramazan yardımı

Bu anlayışla aile geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Of’a ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere bir tır dolusu 950 koli ramazan yardım kolisi gönderdi. Yardım kolileri Of Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Of Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Yemişalan Mahallesi Muhtarı Hamza Öztürk yardımlarla ilgili olarak; “Mahallemizin ve Of İlçemizin gurur kaynağı Yeşilyurt Port / Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Liman İşletmeleri'ne mahallemize ve Of’umuza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden ülkemizin ve bölgemizin değerli hayırsever işadamlarından Cemal Yeşilyurt amcamıza Allah rahmet eylesin. Onun hayır işlerini bıraktığı yerden Yeşilyurt Ailesi hız kesmeden devam ediyor. Halka hizmet konusunda her eserde her zaman olduğu gibi rahmet, mağfiret ve bereket ayı bu ramazanda da Of'umuza bir tır 950 adet erzak kolisi gönderdiler. Yeşilyurt Port / Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Liman İşletmeleri'ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, yöneticilerine ve tüm çalışanlarına hayırlı ömürler bereketli bol kazançlar diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90