banner102

Yurt dışı gezilerini tamamlayan öğrenciler yaşadıkları tecrübeleri paylaştı

Eğitim, öğretimde yeni bakış açıları geliştirmek, farklı ülkelerdeki sosyal ve kültürel çeşitlik hakkında tecrübeler edinmek amacıyla Of Fen Lisesi'nden 2 öğretmen 6 öğrenci ve Of Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden 2 öğretmen ve 6 öğrenci yaptıkları yurt dışı ziyaretlerini tamamlayarak Of’a döndü.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2023 Cuma 17:42
Yurt dışı gezilerini tamamlayan öğrenciler yaşadıkları tecrübeleri paylaştı

Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında 5-11 Mart tarihleri arasında Macaristan'ın Budapeşte şehrinde gerçekleştirdikleri  "Öğrencilerin Grup Hareketliliği ve İşbaşı Gözlem Faaliyeti" ile ilgili eğitim seyahati tecrübelerini paylaşmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ’nu ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda öğrenciler ülkeleri ile Macaristan’ın sosyal, kültürel ve diğer alanlardaki farklarını tanıma imkanları elde ettiklerini belirttiler. Bakış açılarında farklılıkların oluşmasının yanında ülkelerinin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördüklerini ifade eden öğrenciler ziyaretlerin her anlamda kendilerine çok şey kattığını söylediler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da ziyaretleri ve tecrübe paylaşımları nedeniyle öğrencilere teşekkür etti. Kabahasanoğlu bu tecrübelerin öğrencilerin hayatında önemli etki yapacağını belirterek projede emeği geçen okul idarecilerini, öğretmenleri ve öğrencilileri tebrik ederek  yeni projeler ve eğitimlerinde başarılar diledi.

Tecrübe paylaşımı toplantısına; İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Hasan Tekke, Osman İşçi, Of Fen Lisesi Müdürü Vehap Kurt, Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Günün anısına öğrenciler Müdür Kabahasanoğlu’na hediye takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90