banner102
Rakı fabrikalarını 2 den 16 ya çıkardık diye övünenlere,
IRAK'ta milyonlarca kişinin ölümüne vesile olanlara,
Libya'nın parçalanmasına vesile olanlara,
ab kefere birliği için bakanlık kurup dinimizden taviz verenlere,
Kara şeytan Obama, sarı şeytan Turump'a kadim dostum diyenlere,
Siyonizm keferesi katil israilin Cumhurbaşkanını mecliste ayakta alkışlayanlara..
Bütün bu sorunların projesi olan BOP (BİP) Eşbaşkanı olanlara, 
Oy verip taraf olmadık.

Cumhuriyet döneminden iktidarda olduğu dönemlerde İslam adına yüzlerce yanlış yapan,
Dini değerler yerine batıl değerleri öne alan ve İnanç esaslarımıza karşı tavır koyan zihniyete de oy verip taraf olmadık.

İki yanlış arasında tercih yapıp büyük oyuna kanmadık.
Aldığımız oy değil yüzbinler, bir oy olsada kendi inanç değerlerimize ters olmayan adayı koyup onu destekledik.

Buna rağmen bize 100 küsür oyunuz neden 45 bine düştü diye salyalar akıtanlara da, yaklklaşık 700 bin oyun nereye gittiğini sorduk ve apışık kaldılar. 
Zaten mesele bizim tarafımızın net olmasıdır. Kim oy vermiş, kim vermemiş çok önemli değil. Bizim ideallerimize kim inanır ve güvenirse o bize oy verir. İnandığı halde kazanamaz diye oy vermeyenlerde, sonucu bilircesine ALlah'a teslim olmayıp dünyalık düşünce ile oy vermemiştir. 

Sonuç olarak sonsuzkez ELHAMDÜLİLLAH
İyi varsın Milli Görüş,
İyi varsın tek siyasi temsilcisi Saadet Partisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mazlum ferdi 2019-07-17 08:10:43

oturun chp nin kucağına oyların gitsin erbakanın düşmanlarına ehven şer diye bişey bilmeyin Amerika gelsin işgal etsin bu vatanı olsun burası surıye irak gbi ne namus kalsın ne iffet ondan sonra yükleyin günahgları akp ye yazıklar olsun...… adamsan bu yorumu yayınla

Avatar
Fahri Hacıcaferoğlu @mazlum ferdi 2019-07-17 14:43:51

Mazlum Ferdi bey adamsan yayınla dediğin yorum edepten uzak, saygıdan uzak bir yorum ama yinede edepsizliğiniz ve saygıslzığınız sizin olsun diye yayınlıyorum.
Eğer samimi iseniz konuştuklarınızda açık açık adınızı ve soyadınızı yazın. Savunduklarınızda samimi iseniz gelin yüzyüze istediğiniz kadar konuşalım ve İslam'a göre yazdıklarınızı ve yazdıklarımı değerlendirelim. Ama samimi iseniz.

Avatar
mazlum ferdi @mazlum ferdi 2019-07-21 10:45:10

bakıyorum hep bir yerlerden fikir beslenmesi yapıyorsunuz bütün teşkilat aynı şeyleri yazıyor çiziyor biraz cnn türk biraz habertürk haber global açık oturumları izliyen ufkunuz blginiz tazelensin yeni bişeyler öğrenin tamamammı Caferoğlu chp kucağından kalkın

Avatar
mazlum ferdi 2019-07-21 22:36:09

sana bi şey sorcam Caferoğlu delikanlı gibi cevap isterim . İstanbul da olsaydın saadet seçime katılmasaydı binali ye mi oy verirdin yoksa takiyyeeci imamoğluna mı hadi cevap bekliyom.

Avatar
mazlum ferdi 2019-07-22 21:34:47

mücahid Caferoğlu cevap vermedin

banner90