banner102

www.hemsirenburada.com

www.hemsirenburada.com
Sektör İnternet » E-Ticaret
İlan Tarihi 2 yıl önce
Firma No 1291
Telefon 0 544 481 38 42
Faks
Web Sitesi https://www.hemsirenburada.com/
Adres Çınar Mahallesi, 777 Sokak, No: 8, Daire: 3 Bağcılar, İstanbul
İl/İlçe Bağcılar / İstanbul
Firma Hakkında

Tüm sağlık ve evde bakım ihtiyacı için evinize geliyoruz.

Hemsirenburada.com 2016 yılında evde hemşirelik hizmeti sektöründe faaliyetine başlamıştır. An itibari ile de İstanbul’un avrupa yakasında hizmet vermektedir.

Verdiğimiz hemşirelik hizmetlerini sıralayacak olursak enjeksiyon, serum uygulaması, damar yolu açma, kan alma, sonda takma, laboratuvar testleri, fizyoterapi hizmeti, pansuman, yara bakımı ve katater uygulamalarıdır.

Hemsirenburada.com olarak misyonumuz hastanede aldığınız hemşirelik hizmetini evinize taşıyıp sizlere zaman avantajı ve ev konforunuzu yansıtmaktır.

Hastanede ki gergin ortamdan uzaklaşıp evinizde rahatça hizmete erişmeniz hem hasta hem çalışanlar açısından daha huzurlu bir hissiyat oluşturmaktadır.

Bizler, hasta ve yakınların ihtiyaç duyduğu evde hemşirelik ve sağlık hizmeti veren bir sağlık kabiniyiz. Hastanın, hekim tarafından önerilen tedavileri bir plan dahilinde uygularız ve takip ederiz.

Sektörümüzde 5 yıllık fiziki deneyimimiz olup, işinde uzman, iletişim kabiliyeti yüksek ve güler yüzlü hemşirelerimizle ihtiyaç duyduğunuz hemşirelik hizmeti vermeye hazırız.

Bizler, evde sağlık hizmetine başladığımız günden itibaren hastalarımızın tıbbi ihtiyaçlarıyla ilgilendik. Doktor tarafından istenilen tedavileri steril koşullarda evinizde uyguladık. Kendimizi daimi olarak geliştirmeyi hedefledik. Bunu da sizlerin memnuniyetiyle kazandığımızı her zaman hatırladık.

Hemsirenburada.com olarak sizlerin beklentilerine her zaman cevap vermeye devam etmek daimi ilkemiz olacaktır.

Hemsirenburada.com size misafir olmak istiyor!

Tüm sağlık ve evde bakım ihtiyacı için evinize geliyoruz.

banner90