banner102
Geçmişe dönmeyeceğim, dönüp de kara lekeleri eşelemeyeceğim. Ama açık beyan diyeceğimi de söylemekten geri durmayacağım.

Gel kardeşim bu kanlı sevdadan kurtul. Gel bayram olmadan kendini ve sevdiklerini kurtar.

Mübarek Ramazan ayının içinde israil denen terör örgütü ile anlaşma yapılması, hiç mi zoruna gitmedi?

Allah aşkına Kur'an-ı Kerim okumuyorsun! bari cani israil köpeğinin yaptıklarına bir bak!

Devlet meselesiymiş, siyasetmiş, konjonktür gereği böyle yapılırmış safsatalarına aldanmaktan ne zaman vazgeçeceksin?

israil denen zalim örgütün illa kendi evine bomba atmasını mı bekleyeceksin?

Bak kardeşim bu israil Yüce Rabbimiz tarafından lanetlenmiş ve hayvandan da aşağı bir toplum olduğu açık beyan bildirilmiştir. Eğer ilahi uyarıyı dikkate almayacaksan daha dün, Kadir Gecesinde Gazze'yi bombalaması, küçük çocukları tutuklaması, işkence yapması sana yetmez mi?

Ak Partiye gönül vermiş, üye olmuş veya oy vermiş kardeşim.. Gel bu sevdadan Bayrama girmeden vazgeç ve bu gönüldaşlığı, üyeliği elinin tersi ile sil at. Bak kardeşim yemin ediyorum, çünkü ben Rabbime güveniyor ve Rabbimin buyruğuna göre konuşuyorum .. Vallahi de billahi de bu işleri yıllarca kendi elleriyle yapan, savunan ve son olarak israil denen terör örgütü ile de masaya oturanlara karşı, bu sedadan vazgeçsen, üyeliği iptal etsen hem kendini kurtarırsın hemde yanlışı yapanları.

Bunlara destek vermezseniz bu yanlışları yapamazlar..
Bak kardeşim bu yapılan anlaşmadan sonra israil pisliği icraatlarına çekinmeden başladı. Zaten sana gösterilen maddeler seni aydınlatmak için değil UYUTMAK için. Esas maddeler uygulamaya koyulanlar. Yani Filistinli kardeşlerimize ölüm. Daha da önemlisi israil dışındaki bütün insanlara ölüm veya kölelik.

Fazla sözü uzatmadan sana düşünmeni tavsiye ediyorum..

Düşün ve aklına ilahi emirleri, israil canisinin vahşetlerini, onların sözünde durmayacaklarını Yüce Rabbimizin söylemesine rağmen, onlarla anlaşma yapan ve senin oyunla iktidara gelen Ak Parti Hükümetini.. Düşün kardeşim bu vahşetlerde seninde parmağın var.. Ölüm gelip kapını çalmadan vazgeç bu sevdadan. Emin ol ki seni yapılan köprüler, yollar ve hastaneler kurtaramayacak!

Sen destek verdikçe israil bomba yağdıracak.. Fakat sen görme diye sana köprü, yol yapacak!

O caniler büyük israil projesini yerine getirecek.. Sen anlama diye sana maaş bağlayacak, iş verecek!

Kardeşim gel vazgeç bu sevdadan ve Ak Partiden derhal istifa et. İstifa et ve aslına dönerek Milli Görüş'e nefer ol.

Bu uyarıları oy devşirmek, iktidar olmak, partimi yüceltmek için yapmıyorum.. Dünya ve airetimi kurtarmak için yapıyorum. Çünkü lut kavminin helak sebeplerini biliyorum!!

Bak sana kardeşim diyorum ve seni kurtarmak için bunları söylüyorum. Emin ol ki başta Cumhurbaşkanı ve diğer yöneticileri de kurtarmak için uyarıyorum. Yoksa onlar benim düşmanım değil. Olsalardı onlara da cani, zalim, der ve zerre kadar saygı göstermeyip yazarken dahi isimlerini büyütmezdim. Ama öyle değil.. Amacım Hakkın Hakim olması ve bütün insanlığın zalimlerin elinden kurtularak huzur bulmasıdır.      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90