banner102
Siz isterseniz şer ittifakı da diyebilirsiniz.

AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın bir de şer boyutu çıktı ortaya.

Millet Ittifakı ortakları CHP ve İYİ Parti ile bunlara bir de Saadet Partisi ile HDP'yi katarak dörtlü çete şeklinde tanımlayan AKP ve MHP yetkilileri meğer kapalı kapılar ardında ne büyük şer oyunlara imza atıyorlar da haberimiz yok.

Nereden icap ettiyse birden bire HDP eş genel başkanı durup duruken şunları söyledi. CHP İstanbul ve Ankara'da seçimi kazanacaksa bilsin ki HDP'nin desteği ile kazanacak.

Tam da Cumhur İttifakının önde gelenlerinin ekmeğine yağ sürer cinsten bir çıkış. Tam da bu ittifaka oy kazandıracak ve Millet İttifakı'na da oy kaybettirecek bir çıkış.

Esasen bu sinsi çıkışın Saadet Partisi'nin yükselişini durdurmak amacı taşıdığı da aşıkâre ortaya çıkmış oluyor.

Oyun şu:
22 Mart 2019 tarihli Milli Gazete'nin haberine göre AKP ile HDP'nin akîl adamları bir araya gelerek seçimden sonra Selahattin Demirtaş ve bir kısım HDP'lilerin tutukluluklarına son vermeyi görüşüyorlar. Belliki amaç, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarmayan HDP'nin oylarını almak.

Bu demektir ki Cumhur Ittifakı iyiden iyiye zor durumda. Çaresiz çamur siyasetini daha da ilerletiyorlar. Olmadık entrikalar peşindeler. Samimiyetten, dürüstlükten uzak zihniyetler, ülke bekasını ne ölçüde dert edinebilirler ki?

Haberde ayrıca MHP lideri, "muhalefet bizi tefe koyar" şeklindeki endişelerini dile getirdiği yazılı. Eh pes yani! 'Yazıklar olsun!' demekten insan kendini alıkoyamıyor. Bir de kalkıp HDP ile işbirliği yapıyor diye Millet İttifakı'nı zillet diye itham ediyorsunuz. Utanmadan bir de Saadet Partisi'ni katıyorsunuz. Çamura saplanmışsınız da haberiniz yok.

Buna düpedüz düzenbazlığın daniskası denir. Gün bu gün olmuş, millet üzerine, ümmet üzerine kumar oynayıp duruyorsunuz. Ülkeyi bir zillet içerisine siz çektiniz. İnsanda biraz haysiyet olur, biraz utanma olur.

Bu necip milletin saf temiz duygularını sömürüp durmaktan ne zevk alıyorsunuz bilemem ama bir gün hesap verilecek günler de gelecek elbette Hâkk'a

Ne ederseniz edin bu milleti bir daha birbirine düşüremeyeceksiniz. 'Mümin bir delikten bir kere ısırılır.' diyor Peygamber Efendimiz. Seksen öncesi birkez zaten ısırıldı. Ancak bu sefer avcunuzu yalayacaksınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90