banner102

Güçlünün karşısında eğilmeyen, bükülmeyen, doğru bildiğini savunan, yani ki dik durabilen her figür karizmatiktir. Sözüm ona çocuksun, sırf güçlü diye mahallenin çete başına boyun eğmeyeceksin.. Belki gücün dalganın düzenini bozmaya yetmeyecek ama sende o denizin içinde yitmeyeceksin.. Tutarlı ve kararlı küçük adımlar seni hayatta zengin, refah içinde yaşatmayacak lakin güzel adam olarak anılacaksın..

Pakistan başbakanı İmran Han diye birisi var.. Afganistan'dan çekilen ABD kuvvetlerinin, o bölgeyi gözetim altında tutmak için ülkesinde üs kurma teklifini katiyen ret ediyor.. Bu nasıl siyasi bir erk ki ABD ye hayır diyor.. ABD ile iş tutmadan kendine yaşama şansı tanımayanlar, ABD olmazsa, yok oluruz, biteriz, yiteriz diye algı operasyonu ile insanların toplumsal reflekslerini hadım edenler İmran Han için ne derler acaba..

Pakistan topraklarında Afganistan'a yönelik herhangi bir eyleme veya askeri üsse izin vermemiz mümkün değil, diyebilen İmran Han, yürek yemiş olabilir mi?

ABD'ye, dünya senin babanın malı değil aslanım, diyebilen her kimse göze hoş geliyor vesselam..

İki saniyesine bile hakim olamadığı bu hayat için fırıldak olmayan bir İmran Han var ki bu konuya bir mim koymak istedim.. Oturduğu koltuğun, temsil ettiği halkın ve mensubu olduğu ümmetin haklarını canı pahasına savunan herkes saygıyı fazlasıyla hak eder.. Selam olsun tüm yürekli, dik duran dava adamlarına.. Kim ki küfre hayır der işte o baş tacıdır..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90