banner102

Ak Saray'ın ilk konuğu Papa olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kabullerine başladığı yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın ilk yabancı konuğu belli oldu.

hamitk
hamitk
08 Kasım 2014 Cumartesi 18:51
Ak Saray'ın ilk konuğu Papa olacak!
 Erdoğan Aksaray'da ilk resmi konuk olarak, Papa Francis'i ağırlayacak. Papa, Türkiye 'ye 28 Kasım'da gelecek.
 
Hristiyan Katoliklerin ruhani lideri olan Papa Francis, aynı zamanda "Devlet Başkanı" sıfatı da taşıdığından, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ağırlanacak.
 
A TİPİ RESMİ TÖREN...
 
Türkiye, Papa'nın "Devlet Başkanı" olduğu Vatikan Devleti'ni resmen tanıyan ülkeler arasında yer alıyor.
 
Bu nedenle Papa için, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda "A tipi resmi tören" yapılacak. 
 
ANITKABİR'İ DE ZİYARET EDECEK 
 
Papa'nın Ankara ziyareti Anıtkabir ile başlayacak. Ardından da Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda devlet töreni ile, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından karşılanacak Papa'nın Ankara'daki diğer görüşmeleri ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'le olacak. 
 
Ziyaretinin ikinci günü İstanbul 'a gidecek olan Papa Francis, sırasıyla Ayasofya Müzesi ve Sultanahmet Camii’ni gezecek olan Papa Francesko, Şişli’deki Saint Esprit (Kutsal Ruh) Katolik Kilisesi’nde bir ayin yapacak.

Son Güncelleme: 08.11.2014 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halit 2014-11-08 23:34:27

onlara da o yakışır...

Avatar
Behram Yıldız 2014-11-11 17:24:21

büyük sahabe ebuzer kiffarı muaviyenin sarayını ziyaret ettiğinde muaviye nasıl buldun yeşil sarayımı dediğinde mübarek zat..._eğer kendi paranla yaptıysan ısraf ettin şayet milletin parasıyla yaptıysan haramdır dedi..bir aylık elektrik giderlerinin 700 milyara çıktığı söylenen bu debdebeli saray iç ve dış borç sarmalı 600 milyar doları geçen ve her yıl 50 milyar dolar faiz ödeyen bum topluma hakarettir.. asgari ücretlinin emeklinin açlık sınırında ücret aldığı bu ülked hakimlere ek 1155 lira net maaş zammı yapılıyorsa.. ve böylesine saraylar yapılıyorsa bu neyin islamı.. eğer peygamberimizi örnek alacak olursak onun vefatında bir hırka ve seccade bıraktığını unutmayalım.. yazık inanın yazık bu kadar pmisliğin üzerine bu geleceği bankalara mahkum halkın hala bundan iyisimi var demesine anlam veremiyorum..

Avatar
atasözü 2014-11-12 12:05:05

şu atasözünü yazmak en anlamlı şey olacak bu haber için. "it ürür kervan yürür"

Avatar
OF k.k.o. 2014-11-13 11:28:36

TÜRKİYE AK PARTİYE kadar heb ezildi ve geçmiş başbakanlar heb TÜRKİYEYİ YETİLER BİTİRTİLER...simdi AKP sayesinde TÜRKİYE TARİHİNDE İMF YE borcumuz yoktur bu sayete ALLAH RAZİ OLSUN AKP YE siz hak ettiniz bu BÜYÜK güzel DEVLET BİNALARİNİ yabmaya ve yabmayata devam edin Devam edeceksiniz,TÜRKİYEMİZE çok yakişiyor bu yeni DEVLET BİNALARİ ALLAH razi olsun AKP YE.

Avatar
sefa 2014-11-13 14:11:30

of kko şimdi de akparti mi yesin. muaviye ye verilen cevabı hatırlatırız ey muaviye bu sarayı kendi paranla yaptıysan israf milletin parasıyla yaptıysan haram!

Avatar
OF k.k.o. 2014-11-14 22:29:12

Sefa bey!...lütfen inatina yorum yazmayın,AKPARTİ yemiyor YABTİRİYOR HERKESİN gözü önünde DEVLET binaları yabtiriyor ne kadar güzel ALLAH RAZİ olsun bu HUKUMETİMİZE,AKPARTİ DİĞER hükümetler gibi MİLLETLERİN paralarını yeseydi bu güzel devlet binalarını yabamazdilar.

Avatar
sefa 2014-11-15 18:48:24

3 liralik seyi 10 liraya yaptirirsan yedirmis olursun. ayrica bu kadar para 1 milyari gecen ve dahada gececek sekildeki bir harcama Ebu zer (r.a.) dedigi gibi israftir. itibar sarayda degil sokak ortasinda katledilen sehitte, hala madenden cikartilamayan madencilerde aranir. 700 bin liralik aylik elektrik faturasi ne demek. 1 milyar 300 milyon akil alir degil ve milleton parasi

Avatar
OF k.k.o. 2014-11-16 12:03:46

AK PARTİNİN hic bir işleri gizli değildir bunu 77 Milyon insanlar biliyorlar bakin sizde bu güzel sarayın MALİYETİNİ biliyorsunuz ÖNEMLİ olan bilmek dır....DeVAMİ......

banner90