banner102

Aksoy ve Gözütok Güçlerini Birleştirdi

Gözütok Reklam Ajansı ve Aksoy Ajans anlaştılar. Artık "Not Ajans adı" altında reklam, danışmanlık ve organizasyon hizmetleri verecekler.

21 Ekim 2015 Çarşamba 17:38
Aksoy ve Gözütok Güçlerini Birleştirdi
Yaklaşık 4 aydır dikkat çekici ortak projelere imza atan Murat Gözütok ve Muhammed Muhsin Aksoy güçlerini birleştirme kararı aldılar. Aksoy ve Gözütok aldıkları karar doğrultusunda "Not Ajans adı" altında reklam, danışmanlık ve organizasyon sektöründe faaliyetlerine devam edecekler.

Not Ajans Genel Müdürü Murat Gözütok'un açıklaması:

Çocukluğumuzdan beri ticaretin içerisindeyiz. 5 yıldır da reklam sektörünün içinde bulunuyoruz. Son dönemde çalışmalarımızı daha da yoğunlaştırdık. Aksoy Ajans ile uyum içerisinde güzel projeler tamamladık. Bundan sonraki süreç için de tek isim çatısı altında faaliyetlerimizi yürütmemizin daha verimli olacağı kanaatinde birleştik. Artık bundan sonra müşterilerimize "Not'la çalışın, aklınız işinizde kalmasın" diyoruz. Yeni ajansımız hayırlı uğurlu olsun.

Not Ajans Genel Koordinatörü Muhammed Muhsin Aksoy'un Açıklaması:

2006 yılında Rize Öğrenci Meclisi Üyeliği ile bürokrasiye bir adım attık. Genç yaşta birçok tecrübe edinme fırsatımız oldu. Ticari hayata yabancı olsak da bilişim ve teknoloji alanı her zaman ilgimizi cezbediyordu. 5 yılı aşkın süredir de internet, bilişim ve reklam hizmetlerine hobi niteliğinde ilgi göstermekteydik. Son dönemde hobilerimizi aynı zamanda iş olarak da yapmaya karar verip Aksoy Ajans ile reklam ve danışmanlık alanlarında hizmet vermeye başladık. Bu süreçte Gözütok Reklam Ajansı ile ortak projelere imza attık. Yaptığımız görüşmeler neticesinde artık "Not Ajans" adı altında hizmetlerimize devam edeceğiz. Atmış olduğumuz bu adımın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

HAYIRLI OLSUN

Gazetemizin reklam ve marka yönetimi hizmetlerini yürütecek olan Not Ajans'a ve ajansın ortakları Murat Gözütok ve Muhammed Muhsin Aksoy'a çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileriz.

Son Güncelleme: 21.10.2015 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Muratoğlu 2015-10-21 21:42:38

Allah utandırmasın,Birlik ve beraberliğinizin ticaretinize bereket ve hayırlar getirmesini yüce rabbimizden niyaz ederim.

Avatar
mahir altunkaynak 2015-10-22 16:08:38

ALLAH muvaffak eylesin.Hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin.

banner90