banner102

Alireisoğlu: Bir üs geçit için 5 yıl bekleyeceksek

İrfanlı Mahallesi viyadük mevkinde sık sık ortaya çıkan kazaların engellenmesi için yapılan üst geçit hakkında görüşlerini aldığımız mahalle muhtarı Ömer Alireisoğlu, üst geçit için büyük mücadele ver

24 Şubat 2011 Perşembe 09:25
Alireisoğlu: Bir üs geçit için 5 yıl bekleyeceksek
İrfanlı Mahallesi viyadük mevkinde sık sık ortaya çıkan kazaların engellenmesi için yapılan üst geçit hakkında görüşŸlerini aldığŸımız mahalle muhtarı ܖmer AlireisoğŸlu, üst geçit için büyük mücadele verdiklerini belirterek, geçidin 5 yıl sonunda yapılmasına tepki gösterdi.
 

AlireisoğŸlu şŸöyle konuşŸtu:

Bizim üst geçit ile ilgili çalışŸmalarımız 2006 yılında başŸladı. ܖnce ışŸıklı bir geçit sözü verilmişŸti. İmam-Hatip öğŸrencileri tarafından imza kampanyası başŸlatıldı. Biz de bu kampanyayı parafe ederek Karayolları Bölge MüdürlüğŸüne gönderdik. Dilekçe üzerine gelen teknisyenlerin incelemesi sonucu burada tek geçit yapılabileceğŸi ifade edildi. Bizim mahalle sakinleri ve Of’un yönetim kademesindeki yetkilileri ile yaptığŸımız toplantıların akabinde taleplerimizi onlara ilettik, dedi.

ܜst geçidin geç kalmasının nedenlerinden en önemlilerinin yer konumu ve trafik olduğŸunu belirten AlireisoğŸlu sözlerine şŸöyle devam etti.

Bu nedenle siparişŸin uzaması vuku buldu. Biz de bu süreç halinde sürekli takip ettik. Ama sonunda işŸlem başŸlatıldı. Burada çokça kazalar oldu. 2006’dan beri bu işŸ sürüyor. Bir üst geçit için 5 yıl beklenirse diğŸer hizmetler için ne kadar beklenir. Fakat yine de yapımda emeğŸi geçen herkese teşŸekkür ediyorum, diye konuşŸtu.

Karayolları tarafından yapılan üst geçidin yakın zaman içersinde hizmete girmesi ile birlikte Of’u Kalyon mevkii ile birbirine bağŸlayan en önemli bağŸlantı olacak. Yaya trafiğŸinin güvenli hale gelmesi mahalle sakinlerine de büyük rahatlık sağŸlayacak. İrfanlı Mahallesi sakinleri de üst geçit dolayısıyla trafik-ulaşŸım sorunun kolaylaşŸması nedeniyle mutlu olduklarını belirttiler.
 
 
 
 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90