banner102

ASIL BAYRAM İSLAM BİRLİĞİ

İslam dünyası bir bayrama daha büyük felaketler ile giriyor. Kuzey Afrika’dan uzak doğu Asya’ya kadar neredeyse tüm İslam ülkeleri iç savaşlar, çatışmalar, gerilimler ile bir Ramazan ayını daha geçirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Haziran 2017 Cumartesi 16:59
ASIL BAYRAM İSLAM BİRLİĞİ
MÜSLÜMANI MÜSLÜMANA KIRDIRIYORLAR!

Adı konmamış; yeni ve süresiz bir Haçlı Seferi tüm İslam Dünyasının üzerine çökmüş durumda. Dünyayı kana bulamayı dini inancı gören Siyonist ve Haçlı ittifakı başta Suriye, Irak, Filistin, Myanmar, Bangladeş, Yemen olmak üzere iç savaşlar çıkartarak Müslümanı yine Müslüman kardeşine kırdırıyor.

İSLAM DÜNYASI MAHSUN

İç savaş çıkaramadığı yerlerde mezhep çatışmalarını körüklüyor. İslam ülkelerinin kendi içlerinde ve daha sonra da aralarında birlik olmasını engellemek için sahneye sürdüğü işbirlikçi piyonlar ile amacına ulaşmak için her şeyi yapıyor. İslam dünyası bugüne kadar hiç olmadığı kadar mahzun…

HEDEF BÜYÜK israil

Babalar katlediliyor, çocuklar yetim ve öksüz bırakılıyor, Allah’ın (Celle Celalühü) müminlere birer emanet olarak bıraktığı hanımların iffeti kirletiliyor! Şeytanın orduları olmaya ahdetmiş zalim Siyonist-Haçlı ittifakı yeryüzünde tek Müslüman bırakmamak için tüm gücüyle saldırıyor. Hedefleri Allah’ın (Celle Celalühü) lanetlediği Siyonist İsrail devleti için Büyük Ortadoğu yani büyük İsrail Projesini faaliyete geçirmek.

ÇARE!

Çare elbette yine Rabbimizin Kur’an-i Kerim’inde buyurduğu emirle sabit…

Allah'ın ipine hepiniz sımsıkı sarılın. Dağılıp ayrılmayın. Ve Allah'ın sizin üzerinizdeki nimetini hatırlayın. Hani siz düşmanlar idiniz. O, kalplerinizin arasını uzlaştırıp-ısındırdı ve siz O'nun nimetiyle kardeşler olarak sabahladınız. Yine siz, tam ateş çukurunun kıyısındayken, oradan sizi kurtardı. Umulur ki hidayete erersiniz diye, Allah, size ayetlerini böyle açıklar. (Al-i İmran Suresi, 103)

Öyle ise Müslümana düşen bu İlahi emir neticesinde gayret sarf etmek değil mi?

Sadece bireysel olarak Müslümana değil, bu emir İslam ülkelerinin yönetimlerini, yöneticilerini de bağlıyor elbet.

Yine bu emir gereğince İslam dünyasını parçalamak isteyen, kan ve gözyaşına boğan Haçlı-Siyonist ittifakı ile stratejik ortaklıktan da vazgeçmek gerek!

Bir Müslüman devletin mazlumları katletmeyi kendine vazife edinmiş ne Siyonist İsrail ile ne de Haçlı ABD ve AB ülkeleri ile dostluğu olmamalı! Stratejik ittifakı olmamalı. Terör örgütlerini bize karşı maşa olarak kullanan katil devletler ile ittifakı bir an önce kesip Rabbimizin Kur’an’da emrettiği gibi Müslüman devletler bir araya gelmeli. İslam ülkelerini bir şemsiye gibi kuşatan merhum Erbakan Hoca’nın büyük emekler sarf ederek kurduğu D-8 İslam Birliği örgütü her yönüyle harekete geçirilmeli. Akan kan ve gözyaşı böyle durur çünkü.

HAYIRLI BAYRAMLAR

Bu düşüncelerle Of’un Nabzı Medya ailesi olarak Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar, bayramın yeryüzünde akan kanın durmasına ve adil bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerinden niyaz ediyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.06.2017 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90