banner102

Ayhan Aydın´a Of-Mardin Fahri Hemşehrilik Beratı

İstanbul Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi de Yaşama Dokunanlar Platformunun hazırladığı 15 Temmuz şehitlerini anma ve Toplumsal bütünleşme programında, 'Mardin & Of kardeş Yurt Projesi'ni hayata geçiren Ayhan Aydın' a İstanbul Mardin Dernekleri Başkanlığınca " Onur Üyeliği ve Fahri Hemşehrilik Beratı" takdim edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Kasım 2016 Perşembe 18:23
Ayhan Aydın´a Of-Mardin Fahri Hemşehrilik Beratı

Mardinliler Derneği Başkanlığında hazırlanan ve törenle Ayhan Aydın´a verilen  Fuat Bodur´un imzasını taşıyan Hemşehrilik Beratında “ Mardin ve Trabzon İlleri arasında gerçekleştirmiş olduğunuz Kardeşlik Köprüsü Projesi ve  diğer katkılarınızdan ötürü, Yönetim Kurulu kararınca Şahsınıza Derneğimiz Onursal Üyeliği ve İlimiz Hemşehrilik Beratını vermekten Onur Duyarız” ifadelerine yer verildi.

OF & MARDİN KARDEŞ YURT PROJESİ

Trabzonlu Ayhan Aydın, Mardin fahri hemşehrilik beratını almaktan duyduğu memnuniyeti tarif etmede zorlandığını belirterek “Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik  duygularımızın güçlenmesi ve Milletçe kenetlenmemiz gereken bir süreçten geçmekteyiz. 2013 Yılında gerçekleştirdiğimiz  Gençlik ve Spor Bakanlığı ve  YURT-KUR´un  ilk ve Tek Kardeş Yurt   Projesi olan " Of & Mardin Kardeş Yurt Projesi " ni hayata geçirmenin gururunu yaşadık.  Bu gün İstanbul Mardinliler Derneğinin Fahri Üyeliği ve Fahri Hemşehrilik payesini almanın onurunu yasamaktayım.  Mardin - Trabzon Kardeşliğine bu güne kadar emeği geçen tüm dostlara saygılarımı sunuyorum.  Trabzon Mardin Kardeşliğinin her alanda gelişerek  Tüm Ülkemize örnek olmasını ve  yeniden Kardeş Türkiye´nin oluşmasına öncü olmasını diliyorum. Bu Dostluk köprüsüne katkı sunmanın gururunu yaşıyor tüm Mardinli Kardeşlerimizi,  Trabzonlu Kardeşlerimizi ve Tüm Türkiyeli Kardeşlerimizi birlik ve beraberlik duyguları etrafında kenetlenmeye davet ediyorum” dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.11.2016 10:07
Anahtar Kelimeler:
Ayhan Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2016-11-18 20:19:13

Tebrikler Ayhan bey doğu batı arasında köprü oldunuz.

Avatar
Ayhan AYDIN 2016-11-19 14:24:35

Teşekkür ederim.

banner90