banner102

Başkan Çapoğlu ve yönetiminden Of Medya Derneğine Gazeteciler Günü ziyareti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Ak Parti Of İlçe Teşkilat Başkan Ahmet Çapoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle Of Medya Derneğini ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ocak 2022 Salı 14:20
Başkan Çapoğlu ve  yönetiminden Of Medya Derneğine Gazeteciler Günü ziyareti

Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ziyaretle ilgili olarak; “ Bugün sizler için anlamlı bir gün. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Toplumun doğru haber almasında, olayların doğru algılanmasında gazetecilerin tutum ve davranışları, söylem ve eylemleri çok önem taşıyor. Yalan yanlış bilgilerle toplumu yönlendirmek içinden çıkılamayacak hâle dönüşebiliyor. Bu konuda herkesin hassas olması gerekiyor. Şükürler olsun ki ilçemizde böyle sorunlar yaşanmıyor. Herkes elinden gelen azami hassasiyeti gösteriyor. Bu yolda sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bizler teşkilat olarak toplumun doğru bilgilendirilmesindeki çalışmalarınızda her zaman destek vermeye hazırırız. Tekrar bu özel gününüzü tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş de ziyaretle ilgili olarak; “ Bizler için  anlamlı ve özel olan bu günde ziyaretleriniz bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Hepimizin ortak amacı toplumun huzur ve mutluluğuna katkı sağlamaktır. Dernek olarak  yaşadığımız toplumun refah ve mutluluğuna ne katkı verebilirizin derdindeyiz. Gördüğümüz yanlışları toplum adına diilendirip çözüme kavuşturmayı kendimize vazife ediniyoruz. Çözüm yolunda bazen yazarak bazen de yazmadan kurumları bilgilendirerek yol ve yöntem yürütüyoruz. İyi niyetle çıktığımız bu yolda Rabbimize şükürler olsun ki hiçbir haberimiz tekzib edilmedi. Çünkü amacımız toplumun sorunlarının çözülmesidir. Maddi beklenti içinde olmadan çözümüne katkı sunduğumuz her olay bizleri manen mutlu ediyor. Dernek olarak farklı görüşler içinde arkadaşlarımızla yaşadığımız şehri yüceltmenin çabasını sürdürmeye devam edeceğiz. Ortak paydaız Of ise her zaman birbirimize ihtiyacımız vardır. Tekrar ziyaretlerinize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” sözleri ile düşüncelerini ifade etti.

Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Of Medya Derneği Yönetimine yaptığı ziyaret dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90