banner102

Bayramda 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası alınan kararları açıkladı.Erdoğan, "Arifeden bayramın son gününe kadar, 23-24-25-26 Mayıs'ta 81 ilimizde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak." dedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Mayıs 2020 Çarşamba 01:36
Bayramda 4 gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak!
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. kez video konferansla gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı'nın ardından alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23-24-25-26 Mayıs'ta 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacağını duyurdu. 29 Mayıs'ta cuma namazıyla birlikte valilik ve müftülüklerce belirlenen ve şartları uygun olan camilerin de ibadete açılacağını söyleyen Erdoğan, bir süre sadece öğle namazı kılınacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.Çarşamba günü gençlerimizle ilgili esneklik yine uygulanacaktır. 15 ilimiz için geçerli olan şehirler arası seyahat kısıtlaması, 15 gün süreyle uzatılmıştır." dedi.

Erdoğan ayrıca, 29 Mayıs'ta gerekli tedbirler alınarak camilerin ibadete açılacağını, yeni eğitim-öğretim yılı eylül ayında başlayacağını ve seyahat kısıtlamalarının 15 gün uzatıldığını söyledi.

Milli Gazete

Son Güncelleme: 20.05.2020 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90