banner102

CEP TELEFONU HAYATINA MAL OLDU!

Teknolojinin hızla ilerlediği son yıllarda, gerek reklamlar gerekse ihtiyaca binaen yaygınlaşan akıllı cep telefonları, 0-10 yaş üzeri her vatandaşın aktif olarak kullandığı cihaz haline geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ocak 2016 Pazar 18:39
CEP TELEFONU HAYATINA MAL OLDU!

Özellikle gençlerin cazip internet paketleri sayesinde cep telefonları ile sosyal paylaşım ağlarını takip etmesi, bağımlılığı kat kat artırıyor. Sadece sosyal paylaşım siteleri ile kalmayan bir çok genç kullanıcı, saatlerce oyun oynayarak zamanının büyük bir kısmını telefon kullanımına harcıyor.

Gençler üzerinde birçok olumsuz etkiye sebep olan akıllı cep telefonları okul derslerindeki aksamalara, kitap okuma oranlarının azalmasına ve uzun süreli kullanımdan dolayı göz bozulmalarına neden oluyor.

YASTIK ALTIONDAKİ CEP TELEFONU HAYATINA MAL OLDU!

Sadece bununla da kalmayan sorunları haber sitelerinden ara ara duyuyoruz. Bunlardan biri de Brezilya'da yaşandı.
Gece yatarken iPhone 5 telefonu yastığın altına koyan Brezilya'da genç bir kız, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı cep telefonunun patlaması sonucu feci şekilde can verdi.

Uzmanlar cep telefonlarının yastık altına koyulmasının çok tehlikeli olduğu konusunda uyarılarda bulundu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.01.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
Cep TelefonuBrezilyaPatlama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90