banner102

CUMHURBAŞKANI ADAYINA BAĞIŞ!

Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı Seçimlerine az bir zaman kala adaylar kendine has özel web sitelerini kurmaya başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Temmuz 2014 Perşembe 13:18
CUMHURBAŞKANI ADAYINA BAĞIŞ!
İlk turu 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin adaylarından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, rte.com.tr adlı şahsına ait resmi web sitesini kurarak çalışmalarını bu web sitesi aracılığı ile tanıtacak.

Açılan web sitesinde Hayatı, kendisi ile ilgili çekilmiş belgesel, icraatları, seçim gündemi, mitingler, gönüllü ol ve Bağış yap bölümleri yer alıyor.

CUMHURBAŞKANI ADAYINA DESTEK ve BAĞIŞ!

Bu bölümlerin en ilginci ise, "Destek ve Bağış" bölümü. Bu bölümde, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Seçim Hesabının yanı sıra, kimler bağış yapabilir, ne kadar bağış yapılabilir, ne zaman bağış yapılabilir gibi açıklamalar yer alıyor.

Ayrıca bir kişinin yapabileceği destek ve bağış miktarı, seçimin her bir turu için en fazla 9.082,51 TL olarak belirlenmiş.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.07.2014 13:26
Anahtar Kelimeler:
Recep Tayyip Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan korkut 2014-07-17 15:20:47

sayın başbakan, senin bağış istemene ne gerek vardı. sen iste yer yer ağına eğilip öpsün. hem paraya ne ihtiyacın var ki? nereye gitsen senin elini cebine sokmazlar. kime desen senin afişini ücretsiz hatta belediyenin kassından harcayarak asar. ooo ayıp ettin başbakanım. sen bu isteğinle resmen bize hakaret ettin. biz seni yolda mı bırakırdıkta bu bağışı istedin. ooo ayıp valla

Avatar
a.y 2014-07-21 09:27:21

oğul burak israile götürdüğü petrolun taşımasın dan elde ettiği gelirle seçim çalışması yapabilir hiç bize gerek kalmaz

Avatar
Oflu vatandaş 2014-07-21 18:10:33

Sizler kime bağış yapiyorsunuz ofun nabzı olarak ekmekalmetinnemi

banner90