banner102

Futbolda deprem! Şampiyonluk ibresi Trabzon'a mı geliyor!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 50 kişi şike suçlamasıyla gözaltına alındı. Süper Lig tescili iptal olabilir.

03 Temmuz 2011 Pazar 16:27
Futbolda deprem! Şampiyonluk ibresi Trabzon'a mı geliyor!
Bugün gerçekleşŸtirilen şŸike operasyonunun ana kaynağŸı olan Fenerbahçe ve EskişŸehir spor hakkında soruşŸturma devam ediyor.Bu soruşŸturma kapsamında rastlanabilecek her bulgu şŸampiyonluğŸun Fenerbahçe’den alınabilirliğŸini akıllara getiriyor.

Trabzonspor’un 82 puanla bitirdiğŸi ancak haksızlıklarla şŸampiyon olamadığŸı 2010- 2011 sezonu sonunda şŸimdi de şŸike operasyonunun gündeme oturmasıyla Trabzonspor cephesine yeşŸil ışŸık yandı gibi görünüyor.

Ligde şžike olduğŸu ispatlanması durumunda şŸampiyonluğŸun asıl hak eden olan Trabzonspor’a verilmesi bekleniyor.
 
GܖKTAşž: TܜRK FUTBOLUNDAKİ KİRLİLİK KALKACAK
ܖte yandan şŸike iddiaları nedeniyle daha önce savcılığŸa suç duyurusunda bulunan eski milletvekili Kemalettin GöktaşŸ'da konu ile ilgili açıklama yaptı.

GöktaşŸ, “Biliyorsunuz endişŸelerimi daha önce dile getirmişŸtim. Fener-Ankaragücü maçı önce Emre BelözoğŸlu ve Kaan’la ilgili bir söylemim olmuşŸtu. Bu süreci yargıya getirdim. Zaten bu konu ile ilgili ihbarım vardı. Bunların gündeme getirilip araşŸtırılmasını ben zaten istiyordum. Yıllardır spor kamuoyunda bu tarz şŸeyler duyuluyordu. Bundan son derece rahatsızım. Bunu Fenerbahçe düşŸmanlığŸı ya da bir takım düşŸmanlığŸı anlamında yapmıyorum. ܇ünkü maça giden insanlar adeta aldatılmışŸ gibi hissediyordu kendini. Bende kendimi aldatılmışŸ gibi hissediyordum. Sahada oynayan futbolcular ter döküyor ama masa başŸında oyunlar dönüyor. Bu beni rahatsız etti. Bu geçen yıllarda İtalya’da da yaşŸanmışŸ bir olay. BildiğŸim kadarıyla Juventus küme düşŸürüldü, Yunanistan’da da şŸike olaylarına yargı el attı. Türkiye’de de bunun olabileceğŸini düşŸündüğŸüm için yargıya başŸvurdum. Türkiye artık bu kirliliğŸi kaldıramaz. Bu çirkinlik bitmeli. Herkes sahada bileğŸinin hakkı ile oynamalı ve kazanmalıdır. Bu anlamda Türk yargısına son derece müteşŸekkirim bunun en iyi şŸekilde sonuçlanacağŸına eminim ve Türk futbolundaki kirlilik bunun sonucunda inşŸallah kalkacak. ܖnümüzdeki yıllarda daha temiz bir lig seyredeceğŸiz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90