banner102

Gazeteci arkadaşımıza çirkin saldırı!

Of Medya Derneği üyesi Sadullah Dervişoğlu, Güngören’de uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2016 Cuma 14:12
Gazeteci arkadaşımıza çirkin saldırı!

Of Medya Derneği'nin yanı sıra İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) üyesi olan Gazeteci Sadullah Dervişoğlu, gaspçıların saldırısına uğradı ve bacağından yaralandı.

5 kişisinin saldırısına uğradığı belirtilen Gazeteci Sadullah Dervişoğlu, ilk müdahalenin ardından Bağcılar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Trabzon Of Kıyıboyu Derneği Başkanı Ali Karaca ve Of Cuma Pazarı Derneği Başkanı Yaşar Çakır da ilk andan itibaren hemşerileri Sadullah Dervişoğlu’nu yalnız bırakmadı. Tedavisi sonrası taburcu olan Dervişoğlu, saldırıyı ucuz atlattı.

Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi Orhan Caddesi’nde yaşanan olay Gazeteci Dervişoğlu’nun ifadelerine göre şöyle gelişti: Kendi aralarında kavga ediyormuş gibi tartışan 5 kişilik grup, bir anda bana yaklaştı ve darp etmeye başladı. Akşam üzeri evime gitmek üzere oradan geçiyordum ve bir anda uğradığımı şaşırdım. Üzerimdekileri almaya çalışan gruptakiler ile uzun süre direndim. Bunun üzerine bıçak çektiler ve üzerime doğru sallamaya başladılar. Bu sırada bir gaspçı bacağıma bıçağı sallayınca bacağımdan yaralandım.  Mücadele esnasında üzerimde bulunan ve asayiş olaylarını takip etmek için kullandığım telsizim yere düşmesiyle olay yerinden kaçtılar. Kaçan saldırganlardan 2’sini yaralı bacağıma rağmen Polislerin yardımı ile yakaladık. Diğer 3 kişinin ise aramalarına devam ediliyor. "

Yara almasının ardından saldırganları kovalayan Sadullah Dervişoğlu, işini yapmayı da ihmal etmedi. Yaralı bacağıyla yakalanan saldırganları fotoğrafladı, video kaydına aldı. Daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen Dervişoğlu, tedavisin ardından taburcu oldu.

YARDIM EDEN OLMADI

Yaşadığı olayla ilgili bilgi veren Sadullah Dervişoğlu, çevredekilerin yardım etmemesine tepki göstererek, “Torbacılar gasp yapmaya çalıştılar, boğuştuk ve telsizim yere düşünce kaçmaya çalıştılar. 500 metre kadar kovaladım sakat ayağımla. Sonra yakaladım ve birini polise teslim ettim. Olay anını da fotoğraflamaya çalıştım. Saldırısı sırasında çevredekiler ise film izler gibi izledi. O kadar bağırdım, çağırdım, direndim ama bir yardım eden olmadı ” diye konuştu.

Of'un Nabzı Medya ailesi olarak meslektaşımız Sadullah Dervişoğlu'na geçmiş olsun dileklerimizi ileterek Yüce Rabbimizden şifalar diliyoruz.


Kaynak : Gazete365


Son Güncelleme: 25.11.2016 14:14
Anahtar Kelimeler:
Sadullah Dervişoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 2016-11-29 14:41:40

Geçmiş olsun Sadullah bey.

banner90