banner102

HAFTA SONU YASAK DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz hafta sonu iki saat önce açıklanan sokağa çıkma yasağı ile halkın sokaklara dökülmesi ülke gündemini meşgul etmiş ve geç bilgi verilen yasağın tepkileri hat safhaya çıkınca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etmişti. İstifasını kabul etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında önümüzdeki hafta sonunun da aynı şekilde sokağa çıkma yasağı ilan edildiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Nisan 2020 Pazartesi 21:10
HAFTA SONU YASAK DEVAM EDECEK
 Bir hafta öncesinden verilen sokağa çıkma yasağını Cumhurbaşkanı Erdoğan şu sözlerle yaptı: “Hafta sonu sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de ihtiyaç duyuldukça sürdürme kararı aldık. 17 Nisan Cuma gecesi saat 24.00’ten 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden bütün vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum.”

Milli Gazete

Son Güncelleme: 13.04.2020 21:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90