banner102

Kadir (Kader ve Karar) Gecemiz Hayırlı Olsun

Müslümanlar için Rahmet ve Merhamet ayı olan Ramazan ayının içerisinde yer alan Kadir gecesinin tüm Müslümanların Huzur ve Saadete kavuşmasına vesile olmasını Of'un Nabzı Medya ekibi olarak Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Temmuz 2015 Pazartesi 16:55
Kadir (Kader ve Karar) Gecemiz Hayırlı Olsun
Ramazan ayının son 10 gününde yer aldığını bizlere bildiren Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (Sallallahu Aleyhi Vesellem), vefat edinceye kadar Ramazan'ın son on gününde itikafa girer ve "Kadir gecesini Ramazan'ın son on gününde arayın" diye buyururdu.

Rabbimizden niyazımız; bu Ramazan ayını kendi rızası doğrultusunda geçirenlerden olmamız ve son on günün içinde yer alan Kadir gecesini de layıkıyla idrak ederek kendisine hakiki kul olmamızı nasip eder İnşAllah.

Ayrıca Alimler şehri unvanına layık olmaktan her geçen gün uzaklaştırılan Of İlçemizin de Ramazan ve Kadir gecesi hürmetine gerçek manada İslam diyarı olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Haramların alenen işlendiği, işlenmesine göz yumulduğu ilçemizin bu önemli günler hürmetine Hakka yönelmesine vesile olmasını ve ilçemiz ile birlikte ülkemizin ve İslam aleminin buhranlıktan kurtularak gerçek manada Allah'a (Celle Celalühü) kul olmaya karar verip birlik içerisinde Zalimlere karşı mücadele etmesini Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerinden niyaz ediyoruz.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 13.07.2015 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90