banner102

Komutandan başörtülü kıza tebrik!

Adıyaman Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde bir ilk yaşandı. İl Jandarma Komutanı başörtülü kıza diplomasını verdi, tebrik etti.

09 Haziran 2012 Cumartesi 16:35
Komutandan başörtülü kıza tebrik!
Adıyaman ܜniversitesi'nin mezuniyet töreninde tarihe geçecek bir görüntü yaşŸandı. Bu zamana kadar başŸörtülüleri yok sayan, bulundukları ortamdan kovduran asker, bu sefer başŸörtülü öğŸrenciye diploma verdi.




Adıyaman ܜniversitesi 2011-2012 akademik yılı mezuniyet töreni dün akşŸam yapıldı. Mansur Yardımcı Stadyumu'nda gerçekleşŸtirilen törende üniversitenin çeşŸitli bölümlerinden mezun olan 4 bin 875 öğŸrenci diploma alarak, bir anlamda işŸ yaşŸamlarına adım attı. Hep birlikte keplerin fırlatıldığŸı an ise stadyumu bayram yerine döndürdü. Binlerce öğŸrencinin bu mutlu anında, tribünleri dolduran aileleri de onların sevinçlerine eşŸlik etti.



Töreni unutulmaz kılan fotoğŸraf ise bu coşŸkunun öncesinde geldi. Adıyaman Garnizon Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, bölümlerini derece ile bitiren başŸarılı öğŸrencilere diplomalarını ve takdir belgelerini verdi, onları tek tek tebrik etti.
">
"> 
 
haber7

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90