banner102

KPPS İÇİN EK OTOBÜS SEFERLERİ YAPILACAK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 20 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için il genelinde ek otobüs seferleri gerçekleştirecek.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Kasım 2016 Cuma 17:41
KPPS İÇİN EK OTOBÜS SEFERLERİ YAPILACAK
Büyükşehir Belediyesi rutin otobüs seferlerinin dışında Beşikdüzü, Of, Sürmene, Maçka, Akçaabat ve Beşirli’den ek seferler düzenleyecek. Trabzon’un batısından hareket eden otobüsler merkez ve doğu ilçelerine, doğusundan harekete eden otobüslerde merkez ve batı ilçelerine kadar taşımacılık yapacak.

KPSS’de ter dökecek olan tüm adaylara başarılar dileyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Pazar günü herkesin sınav hassasiyetini taşımasını istedi. Başkan Gümrükçüoğlu, “Belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık. Tüm adaylarımızın sınav yerlerine ve sınav yerlerinden evlerine ulaşabilmeleri için ek otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Pazar günü lütfen araçlarımızın kornasını bile kullanmayalım. Sınava girecek olan tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 19.11.2016 10:07
Anahtar Kelimeler:
KPSS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90