banner102

Kudüs Ordusu kurun!

İran Dışişleri Bakan Danışmanı Hüseyin Şeyhülislam, tüm İslam ülkelerine çağrıda bulunarak; Kudüs’ü korumak ve savunmak için İslam ülkelerinin Kudüs ordusu kurmalarını istedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Aralık 2017 Salı 17:36
Kudüs Ordusu kurun!
Kudüs'te yaşanan son gelişmelere ilişkin olarak açıklamlarda bulunan İran Dışişleri BakanDanışmanı Hüseyin Şeyhülislam, “İslam ülkelerinden kendi halklarındaki Siyonizm karşıtlığını ve Kudüs’ü savunma hakkını görmelerini ve bu yönde adım atmalarını istiyorum” dedi.

“İslam peygamberinin torunlarına ait haremleri savunmak için gönüllü olarak kendilerini feda eden gençlerimiz gibi mücahitler, diğer İslam ülkelerinde neden olmasın? Kuran’da da özel yeri olan ve Müslümanlar için kutsal Mescid’i Aksa'yı savunmak için tüm Müslümanlar gönüllü olabilir” diyen Şeyhülislam, İslam ülkelerine seslenerek; “İslam ülkeleri tıpkı İran’da olduğu gibi ordularının bir bölümünü Kudüs’ü savunmak için kullanabilirler” teklifinde bulundu.

Milli Gazete

Son Güncelleme: 12.12.2017 17:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yaşar Ayazoğlu 2017-12-12 22:41:55

Evet acilen,İnşaEllah İstanbul'da toplanacak olan İslam Teşkilatindan böyle bir karar çikar.şimdi değilse ne zaman?

banner90