banner102

Kulislerde şok Erdoğan Bayraktar iddiası

Başbakan R. Tayyip Erdoğan ile Trabzon Ak Parti Milletvekili Erdoğan Bayraktar bir araya geldi. Ankara’da bugün gerçekleşen buluşmanın sıcak bir ortamda geçtiği gelen bilgiler arasında.

hamitk
hamitk
02 Şubat 2014 Pazar 17:42
Kulislerde şok Erdoğan Bayraktar iddiası
Başbakan R. Tayyip Erdoğan ile Trabzon Ak Parti Milletvekili Erdoğan Bayraktar bir araya geldi. Ankara’da bugün gerçekleşen buluşmanın sıcak bir ortamda geçtiği gelen bilgiler arasında.

Başbakan Erdoğan ile Bayraktar arasındaki buzların uzun zamandan bu yana eridiği biliniyordu. Bayraktar’ın son olarak attığı bir tiwtter’de de Başbakan’a geldiği mevkiler açısından önce Allah’ın sonra Başbakanın izni ile gerçekleştiğine dair ifadesi de buzların eridiğine dair bir sinyal olarak nitelendiriliyordu.

Bu arada, Başbakan Erdoğan ile Bayraktar’ın buluşmasında Cevdet Erdöl de hazır bulundu. Erdöl’ün de olduğu ortamda Trabzon yerel seçimleri de gündeme geldi.

BAYRAKTAR TRABZON’A GELİYOR

Öte yandan bu görüşmeden sonra Bayraktar’ın seçim öncesi Trabzon’a gelip, seçim çalışmalarına katılabileceği şeklinde de yorumlar yapılıyor.

Erdoğan Bayraktar’ın konu ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde twitter’inden bir açıklama yapması da bekleniyor.

İSTİFASINI GERİ ALACAK

Söz konusu buluşmada Bayraktar’ın milletvekilliğinden istifası ile ilgili dilekçesinin meclise gönderilmemesi yönünde bir görüş belirlendiği de ifade ediliyor.

TRABZON SEÇİMLERİ GÜNDEME GELDİ Mİ?

Görüşmede Bayraktar’a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Trabzon yerel seçimleri de gündeme geldi. Başbakanın Trabzon yerel seçimlerinde büyükşehir dahil bütün ilçeleri istediği bunun için de Bayraktar’a seçimlerle yakından ilgilenmesi gerektiğine dair istekleri olduğu da öğrenildi.

Haber Kaynağı:

Son Güncelleme: 02.02.2014 17:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-06 23:07:18

Ak partide tutuluyorsa sayın bayraktar bi sebebi vardır herhalde ak partiye yakışan bir zat degil of un yüz karası

banner90