banner102

“Kupamızı verin“ isyanına bakın ne dedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Trabzon’a gelen Spor Bakanı Suat Kılıç, konaklayacağı Zorlu Grand Otel’in önünde geldiğinde toplanan kalabalık Trabzonlu vatandaşlar ile sohbet etmek istedi. Bakan Kılıç’ı çiçeklerle karşılayan Trabzonlu vatandaşlar sürekli ‘Sayın Bakanım kupamızı verin, adalet istiyoruz. Sizden başka bir şey istemiyoruz’ diyerek Bakan Kılıç’ın önünü kesti.

23 Kasım 2013 Cumartesi 10:20
“Kupamızı verin“ isyanına bakın ne dedi?
Kupa başka mesele burada kameralar olmasa sizinle konuşurdum ama kameralar var dedi. Fakat attığı her adımda ‘Sayın Bakanım kupamızı verin’ sözleriyle karşılaşan Bakan Kılıç her defasında adeta lafı çevirerek ‘O başka mesele biz buraya Akyazı için geldi. Akyazı’ya önemsiz diyorlar ya yüreğim sızlıyor. Nasıl Böyle düşünebilirler’ ifadelerini kullandı.

Her kupa sorulduğunda ‘Akyazı daha önemli diyen’ Bakan Kılıç son olarak ‘Kupamızı verin konuyu başka yerlere çekmeyin’ diyen vatandaşa ‘Allah gönlüne göre versin, çok hayır göresin, bende size seviyorum’ cevabını verdi.

Israrla kupa kupa diyen vatandaşlara ısrarla Akyazı’yı anlatan Kılıç sonunda ‘Bizim böyle önemli bir meselemiz var. Evet Fakat hep aynı soruyu soruyorsunuz. Her adımda aynı soru’ deyince taraftarlar ‘Bizim 26 yaşındaki çocuğumuz daha kupa görmedi. ABiz sizden çok mu şey istiyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisi siz değilmisiniz. Adalet istiyoruz’ ifadelerini kullandı. Bakan Kılıç daha sonra Atatürk Alanı Meydan Parkı’ndan geçerek Cemil Usta’da Akçaabat Köftesi yedi. Kılıç Zorlu Grand Otel’de istirahate çekilecek.

KOLTUK TARTIŞMASI 

Meydan Parki’nda bir garsonun ‘Sayın Bakanım Akyazı stadyumu’nde koltuk sayısı 61bin061 olsun’ önerisi üzerine ilginç bir çıkışta bulunarak ‘Nasıl dolduracaksınız o stadyumu. Dolmaz ki’ dedi. Garson ise bakana ‘Evet haklsınız sayın bakanım, şike yüzünden futboldan soğuduk. 60 bin değil 40 bin taraftar bile gelmez artık. Çünkü futboldan kimse zevk almıyor’ sözlerini sarfetti. Sık sık yolu kesilen Bakan kılıç fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla poz verdi. 

Son Güncelleme: 26.11.2013 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90