banner102

Mübarek Günümüz Hayırlara Vesile Olsun!

Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) Miladi 571 senesinde, 11 Rebiulevvel'i 12 Rebiulevvel'e bağlayan gece Mekke şehrinde dünyaya gelmesi ve bu tarihin miladi olarak 19 Kasım'a denk gelmesi münasebetiyle 17-24 Kasım tarihleri Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Mevlid-i Nebi Haftası olarak ilan edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Kasım 2018 Pazartesi 16:43
Mübarek Günümüz Hayırlara Vesile Olsun!

Bugün İslam dünyası, maalesef büyük bir karmaşa ile karşı karşıya olduğu gibi aynı zamanda birbirinden kopuk ve parça parçadır. Yaşadığımız dünyada İslam'ın ilahi prensiplerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olduğu apaçık ortadadır.

Bugün bize düşen ayrılıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakmaktır. Bizi biz yapan ortak değerlerimizi güçlendirmektir. Öfkeyi sevgiye, düşmanlıkları kardeşliğe dönüştürmektir.

El birliği ile daha güzel bir Türkiye ve daha adil bir dünya için çalışmaktır. Peygamber Efendimizin güzel ahlakını, örnek hayatını ve eşsiz mücadelesini örnek almak iyiyi, güzeli ve adaleti hayatımıza hakim kılmaktır.

Bu temenni ile Of'un Nabzı Medya Ailesi olarak; tüm Of halkının,  aziz milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini kutluyor, bu mübarek günün Hakkın hakim olduğu bir dünyanın kurulmasına, barış ve huzurun teminine vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.11.2018 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90