banner102

"Mücahidlik nere biz nere!"

Başbakan Erdoğan evinin önünde toplanan ve "mücahid Erdoğan" sloganları atan topluluğa seslendi.

27 Aralık 2013 Cuma 22:58
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'daki evinin önünde toplanan kalabalığa seslendi. "Mücahit Erdoğan" sloganlarına "Mücahitlik nere biz nere" diye yanıt veren Erdoğan, "Müslüman Müslüman'a beddua etmez. Müslüman Müslüman'ın hidayetinin artmasını ister" dedi.

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Erdoğan, "Mücahit Erdoğan" sloganına "Mücahitlik nere biz nere... Onu hiç karıştırmayın" karşılığını verdi. Erdoğan, "Kıskananlar çatlasın" sloganlarına da, "Kıskananlar çatlamasın, olur ya onlar da bir gün yanımıza gelir" karşılığını verirken kalabalığın Kılıçdaroğlu'nu yuhalaması üzerine, "Yuhalamayın, bu bile onlar için fazla" karşılığını verdi.

"BEDDUAYI LANETLİYORUZ"
Erdoğan, şöyle devam etti: "Müslüman Müslüman'a beddua etmez. Müslüman Müslüman'ın hidayetinin artmasını ister. Beddua kavramını lanetliyoruz ama duaya da davet ediyoruz. 90 gün biz kapı kapı dolaşacağız. Buna var mıyız?"

Son Güncelleme: 27.12.2013 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90