banner102

Of Sahil Yolunda Trafik Kazası

Trabzon Rize sahil yolunda 3 araç birbirine girdi. Araçlar hurdaya dönerken elimize ulaşan bilgilere göre hayatını kaybeden olmadı.

14 Ağustos 2015 Cuma 23:39
Of Sahil Yolunda Trafik Kazası
Trabzon-Rize sahil yolunda saat 23.00 sularında zincirleme trafik kazası gerçekleşti. İlk belirlemelere göre hayatını kaybeden olmadı. Kaza yapan araçlardan biri tamamen pert oldu. Diğer iki araç da ciddi derecede hasar gördü.

Kazada hurdaya dönen 61 FL 734 plakalı özel aracın içinde bulunan Murat Kurşun, kardeşi Mert Kurşun ve Orhan Aygüner yaralanarak Acil 112 ekipleri tarafından Sürmene Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

61 FC 836 plakalı araçta bulunan Erdal Arslan ve Şanver Öztel de yaralı olarak Of Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazaya karışan 19 AB 104 plakalı aracın şoförü yaralı olarak Of Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası Trabzon-Rie istikameti trafiğe kapatılırken, kaza yapan araçlarda bulunanlar ambulanslarla Of Devlet Hastanesinme kaldırılırken yol saat 23:55 tarihi itibari ile tekrar trafiğe açıldı.

Kaza sonrası olay yerine gelen emniyet birimleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.08.2015 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Rogop 2015-08-15 15:40:36

Dogru haber yapın

banner90