banner102

Oflu Hoca Yasin Gündoğdu'dan Cumhuriyet Gazetesine okkalı cevap!

Charlie Hebdo dergisinden bir karikatürü cemaate gösteren Oflu Hoca "Basın özgürlüğü hakkımı kullanıyorum" diyerek dergiyi yırttı.

hamitk
hamitk
22 Ocak 2015 Perşembe 21:59
 Kamuoyunda 'Oflu Hoca' olarak bilinen İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Camii İmamı Yasin Gündoğdu'nun Charlie Hebdo dergisi hakkındaki yorumu büyük yankı uyandırdı.

Son dönemlerde paylaşım sitelerine yüklediği videolar ile izlenme rekorları kıran Yasin Gündoğdu, yapılan saldırı sonucunda 12 kişinin öldüğü Charlie Hebdo dergisine yönelik sert eleştirilerde bulundu.
Gündoğdu'nun eleştirilerinden bu derginin bazı bölümlerini yayınlayan Cumhuriyet gazetesi de nasibini aldı.

Son Güncelleme: 22.01.2015 22:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2015-01-23 09:19:50

o konu hakkında konuşacağını hiç zannetmiyorum umarım bizi yanıltır

Avatar
ebuzer 2015-01-22 22:39:03

Oğlum zamanların fenomen Oflu hocası hassasiyet gösterdi ve bu konuyu gayet güzel protesto etti. Ben şimdi ıle sırası bekliyorum. Zirtaboza da birşeyler demesini bekliyorum.. bu benim hakkım. alay eden Kuranda BAKARA suresi ıle o alaylı Türkçe çeviri eden şeref... konuştuğu şahıs bu milletten özür diledi gazetedeki işinden de oldu ama o zangoça o zibidiye o şeref.... yargılanması safra önlendi...şimdi bu hocamdan bunu bekliyorum.. ha daha cesaretliyse hakiki murşitse diyanet işleri başkanının 985 milyarlık makam araması kullanması normal mıdır onun hakkında da bir şeyler desin, yine biraz cesaretlenir ., konuşursa bir siyasetçinin Peygamberimizin özelliklerini taşıdığını söyleyen sapıklara da bir şeyler der inşallah.. konuyu dağıtmayalım yani bak ne güzel yırtıyor bağırıyor.. sıkıysa yolsuzluğu hırsızlığı ayyuka çıkmış şeref... lere de burda lanetle.. bakaraya makara sallıyorum diyen zirtabozlarıda lanetle.cesaret hocam güzel gidiyorsun bak fenomen olmuşsun maşallah

Avatar
YILDIRIM 2015-01-26 15:11:17

Fazla kaptırmadan kendinizi oftan yeni sapık cıkıyor 1 numara İslamoğlu aşığı H.z isa ineceğini kesin değil diyo dikkatinizi cep ederim selam ve dua ile

Avatar
Yasin GÜNDOĞDU 2015-02-17 14:38:08

Selamun aleyküm oflu kardeşlerim ebuzer zaman zaman değiniyoruz dediğiniz konulara www.youtube.com/yasingundogduhoca adresinde mevcut. ismail ve yıldırım kardeşler babam orda ağaçbaşı köyü muhtarı gidinde bi yemek ismarlasın size karnınız aç ken ne dediğinizi bilmiyorsunuz.

Avatar
ebuzer @Yasin GÜNDOĞDU 2015-02-19 17:59:02

Yasin hoca benim sözlerim editörce biraz karmaşık alınmış olabilir. Karnımın açlığına sıra gelince ne yapalım hoca olamadık ballı maaş alalım. Yol gösterdiğin için sağol ama unutma hızla sekülerleşen yani dünyevileşen diyanet hocalarının şerrinden allahım bu dini korusun. Diyanet insanlara muhammedi dini göstereceğine tayyipin zangoçluğunu yapmaktan vazgeçsin.

banner90