banner102

Oflu ve Hayratlı askerler coştu!

İstanbul Bahçelievlerde bulunan Yaren kafede Trabzon Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları grubundan Of-Hayratlı kardeşimiz Yakup Zengini askere uğurlama gecesi düzenlediler.

20 Şubat 2012 Pazartesi 14:34
Oflu ve Hayratlı askerler coştu!

Bahçelievler Yaren Kafe'de toplanan gençler "dayanışŸma kaynaşŸma" adına   güç birliğŸi yaparak bu birlikteliğŸin daimi olacağŸını adeta gösterdiler. Geceye   katılan bölgemizin sevilen sanatçısı Turan TopçuoğŸlu kemençesini eline alarak ortamı hareketlendirirken, horona gecen gençler ise adeta  kendinden geçtiler. 92/2 tertip olarak  Hatay’a vatani görevini yapacak olan Yakup Zengin’i arkadaşŸları yalnız bırakmadı. Ayrıca geceye gelen arkadaşŸlarını tek tek karşŸılarken asker kardeşŸimiz  Yakup Zengin’in oldukça neşŸeli olduğŸu gözlerinden okunuyordu.

Of-Hayrat’lı asker kardeşŸimize vatani görevinde başŸarılar diler, en kısa zamanda ailesine kavuşŸmasını temenni ederiz.
  
Haber Foto: Sadullah DervişŸoğŸlu
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90