banner102

Öğrencilerden Kızılay'a Kan Bağışı!

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü öğrencileri ve personeli, Türk Kızılay’ına kanlarını bağışladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Mart 2015 Salı 02:28
Öğrencilerden Kızılay'a Kan Bağışı!
Kan bağışı kampanyasında kan veren MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, ihtiyaç zamanında kan bulunabilmesi için, sağlıklı zamanda kan vermenin önemine vurgu yaptı. MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “Bir ünite kan ile 3 insanın hayatının kurtulmasına vesile olabilmektedir. Öğrencilerimizin meslekleri ile ilgili kendilerini en güzel şekilde yetiştirmelerinin yanında, sosyal sorumluluk sahibi olmalarına da büyük önem vermekteyiz. Meslek Yüksekokulumuzda her yıl birkaç kez düzenli aralıklarla kan bağışı kampanyası yapılmaktadır. MYO personelimiz ve öğrencilerimizi kan bağışı konusundaki ilgilerinden dolayı tebrik ediyorum. Türk Kızılayı Trabzon Şube Başkanlığı personeline de gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kan bağışı kampanyasında, Kan Bağışı ekip sorumlusu Dr. Birgül Eskici, Türk Kızılayı Doğu Karadeniz Trabzon Bölge Kan Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Emre Nalçaoğlu ile diğer sağlık ve teknik personel hazır bulundu. Kampanya çerçevesinde MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cahit Soysal, MYO Sekreteri Ali Rıza Köroğlu, öğretim elemanları ve idari personel ile öğrenciler tarafından 55 ünite kan bağışı yapıldı.

Kan bağışında bulunan öğrenci ve personele Kızılay görevlilerince kek, soda ve meyva suyu gibi çeşitli ikramlar yapıldı, hediyeler verildi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.03.2015 02:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90