banner102

Pkk sempatizanı provokatör serbest bırakıldı!

Of'ta 'PKK'lıyım' diyen şahıs serbest bırakıldı

hamitk
hamitk
08 Ocak 2015 Perşembe 17:24
Pkk sempatizanı provokatör serbest bırakıldı!
 Önceki gün İstanbul Sultanahmet’e yapılan canlı bombalı saldırı sonrası şehit düşen Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş’ın ölüm haberini ardından sosyal medya atılan mesaj olay olmuştu.

Şehit haberinin ardından Trabzon’un Of ilçesinde yaşadığı belirtilen M.K, ‘Ben PKK’lıyım’ diyerek Türkiye Cumhuriyeti’ne küfür etmişti.

Ağrılı olduğu öğrenilen dün Of’ta birkaç vatandaş tarafından yakalanarak meydan dayağına tutulmuştu. Tartaklandıktan sonra emniyet müdürlüğüne teslim edilen M.K ise bugün serbest bırakıldı.

Haberi duyan Of’ta vatandaşlar emniyet merkezine akın ederek tepki gösterdi ve linç girişiminde bulunulmuştu

"PİŞMANIM" DEDİ SERBEST BIRAKILDI!
M.K karakolda ki ifadesinde ise , “Aslında PKK ile bir bağlantım yok. Sadece Kürtlere küfür ettikleri için bende böyle bir şey yazdım. Ama yazdıklarımdan çok pişmanım” dediği öğrenilirken M.K Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildikten sonra serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı:

Son Güncelleme: 08.01.2015 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of k.k.o. 2015-01-08 17:44:55

ALLAH CEZASİNİ versin,nasıl olur bırakılıyor İNANAMİYORUM....BU pişin en az 10 Yıl yatmasi gerekir İNŞALLAH TEKRAR tutuklanir.ALLAH cezasını versin.

Avatar
Murat semiz 2015-01-08 18:13:27

Yarın o şerefsiz bi askerimize Yada polisimize Yada sivil bir vatandaşa zarar vermezse ben ne olayım bunu buraya yazdım okuyanlar hatırlar devlet yılanın başını küçülmen ezmezsen çok analar ağlar bu memleket tabi ağlayacak olan analar vatandaşın anası olduğu için devlete ne bu haberi okumaktan büyük üzüntü duydum daha belkide polisimiz toprağa verilmeden salmışlardır biz yakalayalım devletimize teslim edelim devletimiz de memleketine teslim etsin bırakanları şiddetle kınıyorum

Avatar
Yüzde yüz oflu 2015-01-08 18:15:34

Böyle olacağı belliydi bari o iti oftan çıkartınnnnnn..!

Avatar
HÜSEYİN CEVAHİR 2015-01-08 19:24:22

EĞER GERCEK BIRAKILMIŞSA BU İT BU YARKILAYANA İNANMIYORUM DARAFSIZ OLTUĞUNA BİR DAHA BÖYLE ŞEYLERLE OF İNSANI KARŞILAŞIRSA BÖYLE İTLERİ EMNİYETE VERMEZDEN KENDİMİZ HALLETECEĞIZ KESİN

Avatar
kerim @of k.k.o. 2015-01-08 19:32:41

Aman ne yapıyosun ..bunlar ne biçim sözler .. ha şimdi apoyu salacaklar..açılım da açılım.. senin akpartinin en büyük kozu bu açılım..büyük kürdistanı tayyipe kurduracak siyonizm..ancak o şekilde delikten süpürmeyecekler.. sen milli irade de..hırsızlığına gözyum ..yeterki bu açılımı halletsin bak nelere verecek neler..

Avatar
Ertuğrulgazi 2015-01-08 21:17:06

ADALET ve KALKINMA buna denilir bayrağa vatana şehidine söv ekmeğini ye nasılsa her hakkın var bide devlet kurar bu millet nankör en iyisi buder provokatör müş vatanı satana reis diyen millet hain bu hak dahasinida görcez

Avatar
sssaral @Yüzde yüz oflu 2015-01-08 21:55:43

o iti oftan cıkarmak yetmez acılıma inanan oflu AKP ye oy verenlerde Akp ye oy vermekten vaz gecmeliki AKPKK diye bir partı kalmasın.ozaman bu işler durur bunlar 2001 de biten törer i hortlatmadımı anlayın artık.

Avatar
baştürk 2015-01-09 09:09:57

kardeşler görüorum kisizlerin kanunkardan haberınız yok maalesef.kusura bakmayın ama türkiyede olan bir çok şeyden haberınız olmadığı gibi.ülkenin geldiği nokta çok daha vahımdır.artık herkes ahirette hesap verme duygusunu asla unutmadan söylemlerini,secimlerini ve yaptıklarını gözden geçirmeli.

banner90