banner102

Saadet'ten yeni başkan Murat Saral'a tebrik ziyareti

Saadet Partisi Of ilçe teşkilatı Of Belediye Başkanlığına seçilen Murat Sarala tebrik ziyaretinde bulundu.

19 Mart 2011 Cumartesi 13:15
Saadet'ten yeni başkan Murat Saral'a tebrik ziyareti
Saadet Partisi Of ilçe başŸkanı M. Celal VahapoğŸlu, yönetim kurulu üyeleri ve Saadetli belediye meclis üyeleri eski başŸkan Oktay Saral’ın istifası sonrası önceki gün yapılan seçim ile Of Belediye BaşŸkanlığŸına gelen Murat Saral’a tebrik ziyaretinde bulundu.  
 
Ziyarette partisi adına yeni başŸkan Murat Saral’ı tebrik eden M. Celal VahapoğŸlu, bu zorlu görevde Saral’a başŸarılar diledi. Oldukça sıcak bir ortamda geçen görüşŸmede VahapoğŸlu’nun yanı sıra Saadet Partisi Of İlçe başŸkan yardımcılarından Nurettin Ulusal, Hasan Ayaz, Abdurrahman GündoğŸdu’nun yanı sıra yine Saadet’li Of belediye meclis üyelerinden Musa Gözütok, İrfan Saral, Mehmet ܖztel ve M. ReşŸat KeleşŸ de hazır bulundu.  
 
Yeni başŸkandan birlik-beraberlik mesajı
Of Belediye BaşŸkanı Murat Saral da tebrik ziyareti nedeniyle VahapoğŸlu ve diğŸer SP’li yöneticilere teşŸekkür ederken birlik ve beraberlik mesajı verdi. Of Belediyesi’nin mevcut sorunlarına karşŸı beraber hareket ederek sorunları çözebileceklerini ifade eden Saral, ileriki dönem içinde bu birliğŸi görmeyi umduğŸunu kaydetti.
 
KarşŸılıklı temenni ve ortak fikirlerle geçen tebrik ziyareti yaklaşŸık 40 dakika sürdü.
 
 
 
 

OFUNNABZI.COM
 
*
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Y.Barış ACET 2011-03-23 17:17:51

Murat Başkanımıza Yeni Görevinde BaşarıLar Dilerim,Of'umuz İçinde HayırLı olması temennisi ile.

banner90