banner102

Temel Karamollaoğlu terör saldırısını lanetledi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İstanbul Beşiktaş'taki alçak terör saldırısını sert bir dille lanetledi.

hamitk
hamitk
11 Aralık 2016 Pazar 15:56
Temel Karamollaoğlu terör saldırısını lanetledi
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısını lanetledi. 

Maçka'da Vodafone Arena stadının yakınlarında dün akşam saat 22.30 sıralarında büyük bir patlama oldu. Çevik kuvvet polislerine yönelik düzenlenen saldırıyla ilgili Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabı üzerinden saldırıyı lanetledi. 

Karamollaoğlu yayınladığı mesajında, "İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen ve ülkemizin huzur, barış ve kardeşlik ortamını hedef alan alçak saldırıyı lanetliyorum. Bu menfur saldırlar milletimizin daha fazla kenetlenmesinden, teröre karşı tek yürek olmasından başka bir sonuç vermeyecektir. Allah milletimizin yardımcısı olsun." ifadelerine yer verdi. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90