banner102

Trabzonlu şehid annesinden Başbakan Erdoğan'a...!

Çanakkale Zaferi'nin 98. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Trabzonda düzenlenen etkinlikte söz alan şehit annesi Nuran Bayraktar feryat etti.

18 Mart 2013 Pazartesi 23:39
Trabzonlu şehid annesinden Başbakan Erdoğan'a...!

Gazi Anadolu Lisesi tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma programına Çevre ve şžehircilik Bakanı ErdoğŸan Bayraktar, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye BaşŸkanı Orhan Fevzi GümrükçüoğŸlu, daire amirleri ve öğŸrenciler katıldı.



܇anakkale Zaferi’nin 9. Yıldönümü sebebiyle hazırlanan slayt gösterisinin ardından söz alan ve şŸehit aileleri adına konuşŸan Nuran Bayraktar, şŸehit olan askerlerden akan kanlardan devlet yöneticilerinin sorumlu olduğŸunu söyledi.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğŸü için oğŸullarını şŸehit verdiklerini belirten şŸehit annesi Bayraktar, şŸöyle konuşŸtu: “Hangi şŸehit anası kaybetmenin doğŸal acısı dışŸında gözyaşŸı döktü. Haykırmadılar mı vatan için benimde canım fena beni de askere alın diye. Geride kalan çocuklarım da feda olsun. EşŸkıyayı vatan topraklarına sokmamak için kim tereddüt ediyor. Bebek katili olan cani elini kolunu sallayarak gezerse o toprakların üzerine özerk bölgesinin bayrağŸını dikmişŸ parmağŸını sallarsa analar ağŸlamayacak mı? Bu halde bile ellerindeki gücü kullanıp şŸaşŸkın şŸehit ailesini devşŸirerek kendilerini düşŸtükleri bu ne olduğŸu belirsiz barışŸ yolunda yol arkadaşŸı yapıyorlar. Benim oğŸlum gitti başŸka Mehmetler ölmesin diye televizyon önlerinde konuşŸturuyorlar. Diyarbakır’a eşŸkıyanın hiç gözyaşŸı dökmediğŸi profesyonel eylemci haline getirilmişŸ analarıyla kucaklaşŸtırıyorlar. Bu şŸekilde mi bizim gözyaşŸımızı dindireceksiniz. OğŸullarımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğŸü için şŸehit verdik, ödülümüz Büyük Apo’yla barışŸ oldu. Ama ne pahasına barışŸ."



şžehit cenazelerinde "şŸehitler ölmez vatan bölünmez" diye söylenen bir slogan olduğŸunu anlatan Nuran Bayraktar, şŸunları söyledi: "lütfen emredin de böyle bağŸırmasınlar. Al bayrağŸa sarılı tabutun içinde yatan şŸehitlere ayıp oluyor. Bir de akan kan yerde kalmaz sloganı var akan kanların yerde kaldığŸı anlaşŸıldı. Bu akan kanlardan devletin ve devletin meşŸru yöneticileri sorumludur.”



KonuşŸmanın ardından 18 Mart şžehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen yarışŸmada dereceye giren öğŸrencilere ödül verildi, şŸehit ailelerine şŸeref madalyası takıldı. Gazi Anadolu Lisesi öğŸrencilerinin hazırladığŸı tiyatro gösterisinden sonra Bakan Bayraktar, ܇anakkale Zaferi’nin anlatıldığŸı resim sergisinin açılışŸını yaptı.

haber61

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ebuzer 2013-03-19 07:25:47

bu toprakların gerçekten her metresi şehit kanı ile sulanmıştır..çanakkaleyi önpalana çıkaran statüko hangi akla hizmet ediyor acaba.. çanakkaleden geçemeyenler lozanda istediklerine ulaştılar diye yakın tarihte binlerce vatan evladını bölücü taşerön örgüt pkk ye şehit veren bu ülkenin analarına diyorsunuzki bu çetebaşı ile oturalım bu kanı bitirelim akan kan dursun. Bu katil vatanhainleride diyorki TÜRKLER BOŞUNA ÖLDÜLER. Bu ülkenin evlatlarının kemikleri mezarda sızlamayacakmı nasıl olsa ölenler karalastiklilerin çocukları tabi.. en ucuz pazarlığŸı bu ülkenin cefakar saf temiz insanları üzerinden yapıyorsunuz.. bu insanların size beslediğŸi temiz safiyane duyguları sürekli istismar ediyorsunuz.. bazen milliyetçi bazen dindar pozları ile egemen güçlerin size verdiğŸi rolü oynuyorsunuz ama unutmayın bu son oyun.. bu kan sizi tutacaktır .. sizin derdiniz barış falan değŸil.. BOP denilen yahudi projesi gereğŸi ortadoğŸuda egemen güçler israile yakın bir kürt oluşumu istiyor.. bu taşerön oluşum ile kontrolünü sağŸlamlaştırmak amacı.. özellikle İran ve hizbullah yenilmez armada denilen amerika ve israili öylesine tokatladıki.. bunun intikamı için herşey.. ama unutmayın ey siyonist kan emiciler ve onların taşerün işbirlikçileri..YARATANIN DA BİR HESABI VAR..

banner90