banner102

YOKSA HABERİNİZ OLMADAN ÜYE Mİ YAPILDINIZ?

Yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde siyasi partilerin üye yarışı hız kazandı. Bu kapsamda izniniz olmadan üye yapılmış olabilirsiniz. Bunu öğrenmek için geç kalmayın.

11 Aralık 2013 Çarşamba 13:20
YOKSA HABERİNİZ OLMADAN ÜYE Mİ YAPILDINIZ?
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerin çalışmaları da yoğunlaşıyor. Türkiye'de 70'in üzerinde siyasi parti faaliyet gösteriyor ve bu süreçte partiler üyelik çalışmalarına da yoğunluk veriyor.

Siz de farkında olmadan herhangi bir siyasi partinin üyesi olabilirsiniz.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, önemli bir hizmet veriyor. Söz konusu hizmet kapsamında T.C. kimlik numaranızla sorgulama yaparak, herhangi bir partiye üye olup olmadığınızı öğrenebiliyorsunuz.

İsteminiz dışında bir partiye üye yapılmışsanız, üyelikten ayrılmak için ne yapmanız gerektiğine dair bilgilere de aynı siteden ulaşmanız mümkün.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.12.2013 15:17
Anahtar Kelimeler:
SeçimSiyasetÜye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90