banner102

Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı 1 ÖLÜ 39 YARALI

Of'tan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü Samsun'un Kavak ilçesinde kamyona çarpması nedeniyle ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 39 kişi yaralandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Eylül 2016 Salı 10:43
Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı 1 ÖLÜ 39 YARALI
 Of- İstanbul’a seferini yapan yolcu otobüsü Samsun’da kaza yaptı. Otobüsün Oflu muavini Emre Cevahir hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Of-İstanbul seferini yapan şehirler arası bir seyahat firmasına ait S.K. yönetimindeki 61 S 1333 plakalı yolcu otobüsü, Samsun-Ankara karayolu Toptepe mevkisinde aynı yönde seyreden Mustafa Develi'nin kullandığı31 NBU 16 plakalı kömür yüklü kamyona arkadan çarptı.

Kazada ilk belirleme göre otobüste muavin olarak görev yapan Oflu Emre Cevahir ölürken, 39 kişi de yaralandı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, yaptığı açıklamada, kentteki bazı hastanelere kaldırılan yaralıların büyük bölümünün ayakta tedavi edildiğini söyledi.

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci ve Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz kaza yerine giderek bilgi aldılar. 

21 yaşındaki Oflu Emre Cevahir'in kısa bir süre önce aynı otobüste otobüsün şoförü ile çektiği selfi sosyal medyada bir çok arkadaşı tarafından paylaşılarak yorum yağmuruna tutuldu.

Genç yaşta vefat eden Emre Cevahir'in cenazesi 27 Eylül Salı günü İkindi namazına müteakiben Of Yukarı Kışlacık Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Of'un Nabzı Medya Ailesi olarak genç yaşta vefat eden Emre Cevahir kardeşimize Yüce Rabbimizden Rahmet, tüm sevenlerine de Sabr-ı Cemil niyaz ediyoruz.

Son Güncelleme: 27.09.2016 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yilmaz demircioğlu 2016-09-28 11:09:28

Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine allahdan sabirlar diliyorum

banner90