banner102

Zamlarda durmak yok!

EPGİS 22 Mayıs gece yarısından itibaren benzin fiyatına 25 kuruş, motorine 23 kuruş ve Otogaz LPG'nin litresine ise 9 kuruş zam geldiğini açıkladı. Ancak akaryakıt gelen bu büyük zammın ÖTV'ye yansıyarak pompa fiyatlarının değişmediğini açıkladı. İşte güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Mayıs 2018 Salı 16:35
Zamlarda durmak yok!

22 Mayıs gece yarısından itibaren geçerli olarak benzine 25 kuruş, motorine 23 kuruş ve LPG'ye 9 kuruş zam geldi. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), dolar kurundaki artış ile petrol fiyatlarındaki yükselişin rafineri çıkış fiyatlarının değişmesi nedeniyle akaryakıt fiyatlarına gelen zammın ÖTV'den karşılanacağını ve pompa fiyatlarına yansımayacağını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde benzin, motorin ve LPG ile petrol bazlı ürünlerde petrol fiyatları ve dolar kurundaki yükseliş nedeniyle meydana gelen zamlara karşı Bakanlar Kurulu, akaryakıt ürünlerine gelecek zam oranı kadarı ÖTV oranında indirim yapılacağını duyurmuştu.

Akaryakıt fiyatlarına gelen bu zam, ÖTV düzenlemesine gidilmesinin ardından ikinci büyük zam olarak yansıdı.

İŞTE GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin litre fiyatı İstanbul'da 6,26 liradan Ankara'da 6,31 lira, İzmir'de 6,27 liradan işlem görüyor.

Motorinin litre fiyatı İstanbul'da 5,69 lira, Ankara'da 5,74 liraya yükselirken İzmir'de ise 5,72 liradan satılıyor.

Otogaz LPG'nin litre fiyatı İstanbul'da 3,53 liraya Ankara ve İzmir'de ise LPG'nin litre fiyatı 3,52 liraya satılıyor.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.05.2018 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90