banner102

Yorgan gitti kavga bitti anlayışıyla rahip gitti dolar düştü algısı oluşturmak son derece faydasız..

Dolar düştü lakin çıkması vesilesiyle yapılan zamlar geri alınmadı, ayrıca tasarrufa dayalı ekonomik eylem planı 'olması gerekenin' bir projeymiş gibi önümüze konmasından fazlası değil.. ekonomik bir eylem planımız mevcutsa bu üretime, ithalata, turizme dayalı olmak zorunda.... 

İSRAİL TERÖRÜ

İslam dünyasının maruz kaldığı İsrail terörünün yanında bir de Suud terörü  var ki evlere şenlik, İstanbul'un göbeğinde cinayet işliyorlar ama kimseyi yargılayamıyoruz ,kimseden hesap soramıyoruz. Kaşıkçı cinayetinden çıkan iki vahim sonuç oluyor milli itibarımıza gölge düşüren. İlki Türkiye cumhuriyeti! En önemli şehrinin  göbeğinde işlenmiş bir cinayetin hesabını soramayacak kadar aciz mi? İkinci önemli  sonuçta Suutlar bu kadar gücü ve kudreti nereden alıyor? Prens Selman'ın bu küstah icraatlarının arkasında dağ gibi duran ABD, yarın bize karşı yapılacak bir hareketin neresinde duracak? Gözle görülür bir aksiyonda şu ki kademeli yaklaşan Suudlar  asıl  güç gösterisini bize yapıyorlar. Kendi vatandaşlarını bizim topraklarımızda öldürmeleri ileriye yönelik bir nabız yoklama ve psikoloji harpte  mevzi kazanma hamlesi  olabilir.. 

ZIT GRUPLARI İDARE ETME!

Tam da Atatürk'ün ölüm yıldönümünden bir gün önce Atatürk hakkında görüşleri kamuoyunca malum olan Kadir Mısırlıoğlu'nu ziyaret eden diyanet işleri başkanı bu zamanlaması manidar ziyaretini hangi toplumsal faydayı gözeterek yapmıştır? Din kurumunun başında bulunan kişinin bu tür spekülatif icraatlardan uzak durması gerekmekte ondan beklediğimiz toplumun zıt grupları arasındaki mücadeleyi körüklemesi değil sağlanması muhtemel bir uzlaşmaya önayak olmasıdır.

Ayrıca bu hadise üzerinden Trabzonluları vatan haini ve Rum  ilan eden CHP milletvekilinin de içine düştüğü cehalet  denizinde  boğulmasını temenni ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90