banner102

Acizane yalan makinası magazin televizyonlarına bakacağıma müzik kanallarına bakarak psikolojimi düzgün tutmaya çalışmaktayım. Neden çünkü magazin televizyonların haberlerinde ya adam kesme ya doğrama ya tecavüz ya da bilmem ne bela uğursuz bin bir çeşit haber ya dizi ya da programlarla insanlarımız morfinlenmekte ve bilinçli olarak psikolojileri bozulmaya çalışılmaktadır. Bundan dolayı üç kuruşluk moralim daha bozulmasın diye müzik kanallarına bakmayı tercih etmekteyim.

Konumu detaylandırmadan önce şu tespitle yazıma devam etmekteyim. Bu ülkede tüm magazin televizyonları ABD kaynaklı yayın yapmaktadır. O şeytani yapının direktifleriyle onların yaptıkları yayın politikaları doğrultusunda ve gizli bir el tarafından yayınlar hazırlanmakta ve halkımızın karşısında morfinsiz organların tümünün kesilip atılma ameliyatı yapılmaktadır.

Bu makaleyi yayınlamakta ki asıl amacım kliplerde ki görev alan ve dans eden kızlarımızın hem kendi insanımızdan alınıp hizmet etmeleri sağlanmakta hem de siyahi insanlarımızdan alınmaktadır. Bu tavır çok hoşuma gitti. Çünkü bu siyahi insanlarımız yani Afrikalı kardeşlerimiz her daim emperyalist amaç güden şeytani topluluklar tarafından köle edilmiş malları canları namusları kendilerine helal olarak değerlendirilmiştir. Bundan dolayı yaklaşık beş yüz seneden beri bu kardeşlerimiz kendi vatanlarından koparılmış gittikleri ülkelere varıncaya kadar gemilerde aç susuz katledilmiş gittikleri ülkelerde insani değerlerinden tamamen uzak olarak aşağılanmış kadınlarına tecavüz edilmiş iş olarak en aşağı işlerde  çalıştırılmış ve tam manasıyla öldürülmeye çalıştırılmışlardır.

Durum o kadar gariptir ki bu milyonlarca insandan bir tanesi kaçırıldığı ülkede insani değerlerden uzak olarak bir hayat yaşadığından ve bir daha ülkesi Afrika'ya dönmesi mümkün olmadığından intihar ederek bu dünyadan ayrılmayı tercih etmiştir.

Benim bu konuda anlamadığım husus şu emperyalist emel güden Avrupa tüm bu vahşetleri işlerken kendini dünyaya insancıl olarak tanıtmaya çalışması tamamen bir insan aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değildir. Bu noktada Avrupa kanlı geçmişini insanlara daha bir dikkatli anlatmamız lazım gelmektedir.

Garip Afrikalı kardeşim. Ne günahı var ki?! Tamamen sadece cildinin renginden dolayı beyaz diye ortalıkta hava atan  Avrupalı şeytani halklar tarafından sömürülerek kendi vatanından koparılmış ve insani hiçbir insani değere sahip olmadan götürüldükleri coğrafyalarda hunharca öldürülmüş ve namuslarına tecavüz edilmiştir. İşin bir de daha bir tuhaf yanı var. Ne biliyor musunuz oda bu garip milletin yeraltı ve yer üstü kaynakları bu şeytani kimseler tarafından çalınmış ve bu kardeşlerimiz evlerinin altında dünyanın en zengin altın ve pırlanta hazinesine sahip oldukları halde bu şeytani Avrupa kurduğu sömürü düzeniyle bu madenleri bu garip kardeşlerimin ellerinden alıp kendi ülkesinin kalkınması amaçlı olarak kullanmaktadır. Kabul ediyorum şeytani Avrupa sanayi devriminden sonra zenginleşti ama asıl zenginliği bu garip Afrikalı kardeşlerimin madenlerini çaldığından dolayı da bu boyutlarda zenginlik yaşamaktalar. Yani sizlerin anlayacağınız bu şeytani Avrupa Afrikalı kardeşimin hem canını hem namusunu hem de yer altı ve yer üstü madenlerini çalmış durumdadır. Yani beyaz adam bizatihi hırsızdır, hem de tescilli.

Neden bahsediyorum biliyor musunuz bizlerin tarih kitaplarında çocuklarımıza coğrafi keşifler diye okuttuğumuz ve okuduğumuz bilgiler aslında şeytani beyaz adam yani Avrupalıların garip gureba Afrikalı ve diğer mazlum milletlerin sömürülmesidir. Bir örnek vereyim sizlerin Amerika'nın kaşifi diye okuduğunuz Cristop Kolomp Amerika'ya çıktığında yerli kızıl dereli kardeşlerimizi silahla bir araya toplamış ve kendilerine ya İncil'e inanıp Hristiyan olacaksınız yada ortaya kurduğu daracığında asılacaklarını söyleyerek milyonlarca Kızılderili kardeşimiz darağacında sallandırmıştır. (Kolom'bun hatıralarından)

Ya da şöyle bir örnek vereyim çağdaş İngiltere 'de günümüzde bile sömürü bakanlığı olduğunu hatırlatırsam ya da ABD'DE daha düne kadar beyaz adamın oğluyla siyahi kardeşimin çocuğu aynı okula gidemediğini ve aynı lokantada yemek yiyemediğini söylersem her hal bu şeytani yapıyı daha iyi anlamış olacaksınızdır. ABD'DE her gün bir siyahi öldürülmesi boşa değildir.

Sanatçılarımı tebrik ediyorum...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90