banner102

18. Hayrat Buluşmaları

Nuhoğlu Vakfı tarafından düzenlenen 18. Hayrat Buluşmalarında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Hayrat’ta 81 milyonun omuz omuza, yürek yüreğe olduğunun çok güzel bir örneğinin ortaya konulduğunu ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Ağustos 2018 Salı 21:19
18. Hayrat Buluşmaları
Trabzon'da Nuhoğlu Vakfı tarafından 18. Hayrat Buluşmaları, 'Çocuk Şenliktir' temasıyla gerçekleştirildi. Nuhoğlu Vakfı tarafından Hayrat Meydanı'nda düzenlenen etkinliklere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul Milletvekili, Of Kaymakamı Eyüp Fırat,  Nuhoğlu Vakfı eski Başkanı Hayrettin Nuhoğlu, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Nuhoğlu Vakfı Başkanı Hayri Günay Nuhoğlu, Nuhoğlu Vakfı Kurucu Başkanı ve Danışmanlar Meclisi Başkanı Ömer Çetin Nuhoğlu, İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri, Nuhoğlu Vakfı temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikler kapsamında vakıf tarafından öğrencilere ve ev hanımlarına yönelik hazırlanan Şelale Kitap Kafe'nin açılışı yapıldı. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi ve Hayrat Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri tarafından konser verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada Hayrat’ta 81 milyonun omuz omuza, yürek yüreğe olduğunun çok güzel bir örneğinin ortaya konulduğunu ifade etti. Gümrükçüoğlu, “Nuhoğlu Vakfımızın, her yıl geleneksel olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle gerçekleştirdiği etkinliklerle sanatın, kültürün insanların barış ve kardeşliğine nasıl bir katkıda bulunduğunun ortaya koyulması münasebetiyle şükranlarımı sunuyorum. Ben geleceğimiz için çok umutlandığım bir etkiliği burada yaşadım. Emek verenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 28.08.2018 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90