banner102

Aksoy: "ONLARLA SELAMI KESİN!"

Dernekpazarı İlçe Müftülüğünden Yozgat Şefaatli İlçe Müftülüğüne atanan Abdullah Aksoy, bir dönem müftülük yaptığı Hayrat İlçesinin Taflancık Kız Kur'an Kursu İcazet törenine katılarak dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Ağustos 2015 Pazartesi 00:18
Aksoy:

Hayrat Taflancık yolunun asfalt yapıldığını ve bunun çok güzel bir çalışma olduğunu dile getirerek konuya giren Abdullah Aksoy, yolun bazı yerlerinin çok dar olduğunu ve iki araç karşı karşıya gelse uzun mesafe bir aracın geri gitmek zorunda kalacağını söyledi. Acil durumlarda bu geri gitmelerin çok önem arz ettiğini de dile getiren Aksoy, herhangi bir yangın veya kaza olayınca bu yolu kullanan ambulans ve itfaiye araçları yolun dar alanlarından dolayı ulaşımlarında aksaklık yaşayabileceğini hatırlatarak bu konuda çok önemli uyarıda bulundu.  

ONLARLA SELAMI KESİN!

Birçok cenaze merasiminde bu konuyu fetva olarak verdiğini söyleyen Müftü Abdullah Aksoy, "Kim yolu sıkıştırıyorsa, yol vermiyorsa ve bunu kendisine tüm alternatifleri sunmanıza rağmen ki, bu alternatifiler de; yolu verince arazi eksikliği çekecekse buna mahalle sakinleri olarak alınacak yol karşılığında kendisine arazi verin ve yoldan dolayı mağdur olmasın. Fakat bütün bu alternatiflere rağmen yinede yol vermemek için direten bir kişi etrafınızda var ise bununla selamı kesin. " dedi.

YOL VERMEYENLERİN CENAZESİNE GİTMEYİN!

'Abdullah Aksoy olarak bu fetvanın altına imzamı atıyorum' diyen Müftü Aksoy,"Yol vermemek için inat eden ve ısrar eden kişiler ile mahalleli olarak irtibatınızı kesin, selamı-sabahı kesin, cenazesine gitmeyin ve kendisine de deyin ki bizim cenazemize gelmesin." diyerek bu tür insanları mahalle serserilerine benzetti.

 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.08.2015 00:23
Anahtar Kelimeler:
Abdullah Aksoy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rıza ÖZTÜRK 2015-09-17 23:04:39

tebrikler

Avatar
ahmet mehmet 2015-08-24 10:59:56

bu fetvaya kaynak göstermesi gerekirdi

Avatar
abdullah bayram 2015-08-24 18:33:00

Fetva deyil kiyas yapiyor muftu bey yol kesene ne denir.

Avatar
halil 2015-08-24 21:13:14

helal olsun adam gibi adamlara

banner90