banner102

Ankara'da Çay Tarlası!

Hayrat Kaymakamlığı, Ankara’da düzenlenen Her Yönüyle Trabzon etkinliklerine katılarak ziyaretçilere Hayrat'ın tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıttı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mart 2014 Cumartesi 13:30
Ankara'da Çay Tarlası!

 Trabzon Vakfı ve Trabzon Derneği tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Her Yönüyle Trabzon etkinlikleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Etkinliklere Trabzon'un resmi ve sivil toplum kuruluşları stant açarken, bu yıl ilk kez katılan Hayrat Kaymakamlığı da bir stant açarak, ilçenin 18 yy'dan kaldığı tahmin edilen Tahta Camii, eski han ve konakları, nostalji bir hava oluşturan ve hala aktif olarak kullanılan su değirmenleri ile orijinal çay bitkisini sergileyerek ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Stantta en çok ilgi gören ise orijinal çay bitkisi oldu. Neredeyse her ziyaretçinin ilgisi haline gelen Çay bitkisinin önünde fotoğraf çekilenlerin yanı sıra, standı ziyaret eden bürokrat ve ünlülerde çay makası ile çay kesimi yaparken poz verdiler.

Etkinlikler boyunca Hayrat kaymakamı Tuğba Genç tarafından karşılanan ziyaretçiler arasında, TBMM Eski Başkanı Sayın Köksal Toptan, Ak Parti Trabzon Milletvekili Sayın Safiye Seymenoğlu, MHP Trabzon Milletvekili Sayın Koray Aydın, CHP Trabzon Milletvekili Sayın Volkan Canalioğlu, Çevre Ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Muhammet Balta ve Trabzon Vali Yardımcımız Sayın Halil İbrahim Ertekin vardı.

Hayrat Kaymakamı Tuğba Genç, kurdukları standa gösterdikleri yoğun ilgi ve alakalarından dolayı tüm misafirlere, katkılarından dolayı Nuhoğlu Vakfı Müdürü Filiz Nuhoğlu'na, çalışma arkadaşlarına ve Hayrat halkına teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.03.2014 13:58
Anahtar Kelimeler:
Tuğba Genç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90