banner102

BALABAN'IN BAŞI ÖNE EĞİK!

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkan Yardımcısı Behram Yıldız, Hayrat'ın Balaban mahallesinde İl Başkan yardımcısıyla yaptığı incelemeleri Of'un Nabzı'na anlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2015 Çarşamba 07:12
BALABAN'IN BAŞI ÖNE EĞİK!

Hayrat'ın Balaban Mahallesinde İl Başkan yardımcısı İbrahim Öner ile incelemelerde bulunan Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkan Yardımcısı Behram Yıldız, Anap'ın Mesut Yılmaz başkanlığı döneminde  yapılan seçimlerde, Balaban'a bir heyet gönderildiğini ve bu heyetinin vaatlerle doldu açıklamalarını Balabanlılara yaptığını söyledi. Yıldız, "Balaban halkı vaatlerle dolu açıklamalara aldanmayıp şanlı duruşunu gösterdi ve Milli Görüş'ü tercih etti." dedi.

BALABAN YÜZÜ ASIK İNALARIN YERİ OLDU!

Saadet Partisi Hayrat Teşkilatı olarak periyodik aralıklar ile Balaban'ı ziyaret ettiklerini söyleyen Yıldız, eski şaşalı Balaban'ın artık başı öne eğik, yüzü asık insanların yeri olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Trabzon İl Başkan Yardımcısı İbrahim Öner ile esnafları ziyaret ettiğini söyleyen Yıldız, ziyaret sırasında esnaflardaki bu hüzünlü yalnızlığı gördüklerini belirterek şu açıklamayı yaptı:

BALABAN'DA YAPRAK KIBILDAMIYOR!

"Koca belde bir mahalle olmuş.. Şimdi de ikinci mahalle oluşumu için hazırlıklar var. Esnaflar kış aylarında işlerin tamamen durduğunu, yaprak kımıldamadığını, eskiden var olan hayvancılığın bittiğini işaret ederek yaz aylarını beklediklerini söylediler . 2014 yerel seçimlerinde Balabanın bu hak etmediği yalnızlığının yayla turizmi ve küçük ölçekli atölye çay fabrikası teşvikleri ile çözüleceğine olan inancımızı anlattık televizyon ve diğer basın organlarıyla halka..

Balabanlı Milli Görüşün tekeden süt çıkartabileceğini bildiği halde maalesef yeterli desteği alamadık. İbrahim Öner başkanımızın esnaf ile söyleşisinde, Ak Partili Türkiye'nin geldiği durum hakkında yaptığı açıklamalara kimsenin diyecek bir sözü olmadığı ortada..

Herkes .. Köylü esnaf işçi Erbakan hocamızın öncülüğündeki Milli Görüş farkını çok iyi idrak etmiş durumda. On üç senelik Ak Parti hükümeti bu yöreye hiç bir katkısı olmadığı gibi büyükşehir yasası ile kendi emeği ile oluşturdukları Beldelerin, ellerinden alındığından öfkeli.

GERÇEKLERİ BİRER BİRER HALKA ANLATACAĞIZ

7 Haziran seçimleri yaklaştıkça bu konuda Milli Görüş farkını ev ev dolaşarak anlatacağız. Ülkemizin bölünme aşamasına getirildiğini, emeklilerin, asgari ücretlilerin ve taşeron işçilerin açlık sınırının altında ücretle köle gibi çalıştırıldıklarını, paralel safsatası ile adeta kara mizah oluşturularak yolsuzlukların örtbas edilmeye çalıştırıldığını, yapılan bunca yol, bina ve tünellerin sadece hormonlu bir büyüme sağladığını, oysa fabrika üretimine yönelik en küçük bir çaba harcanmadığını anlatacağız.

Yaş çayımıza taban fiyat açıklıyorlar, fakat bu fiyat sadece Çaykur için geçerli..

Derelerimizin tasarrufu ne idüğü belirsiz sermaye gruplarına HES barajları adı altında verilmiştir.. Ancumah boğazına yapılan bu HES barajları sadece su ile iktifa etmemiş, mermerinden ağacına, derelerdeki balığına kadar talan etmişler ve ancumah yolu sanki köstebek yuvası gibi delik deşik olmuş. Neden bu konuda hiçbir devlet yetkilisi yaptırım uygulamıyor?

Bunları anlatacağız.. Milli Görüşün bereketli dönemlerine dönüş için çok önemli bir yol ayırımı 7 haziran seçimleri.. Hayırlı olacak inşallah.."

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.03.2015 07:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.Altıner 2015-03-18 18:37:52

Balabanlı yıllarca küsmüş bir yerlere ama geçen zamanın aleyhine işlediğini unutmuş. Saadet Başkan adayımız seçimlerde bu konuyu tv. ve basına sık sık işlediği halde balabanlı inanmadı buna. Gerçekten bu belde ilçe olmayı haketmişti ama olmadı. Şimdi daha güzel bir fırsatlar kovalamalı ve bu yörenin önünü açmalıyız. Akparti siyasetleri ile bu asla olmaz bunu 12 sene yaşayarak gördük ancak kendilerine faydası olan AKRABAYI KOLLAMA PARTİSİ oldu bu parti sizde görün artık bir kamyon beton ve çakıla geleceğinizi satmayın. Bu yöre sanayi yöresi turizm merkezi olabilir yapacağımız en güzel şey bu ehliyeti hakedene vermek olacaktır.Ben bunu derim selamlar

Avatar
M.Yeşilyurt 2015-03-19 18:11:59

Taflancık köyü sakiniyim bizler bir tek köy yolunun asfaltlanması dışında gerçekten herşeyi kendi emeğimizle yaptık. Ama burda Balabanın sadece mağduriyeti yok bizde mağduruz. Büyükşehir yasası Büyük kazık gibi geldi bize. On yılı aşkın akpartili yıllar sadece bol laf üreten bir süreydi bazı yerler belki faydalandı bu kalkınmadan onlarda rant getiren yerlerdi ülkemin kıyısında köşesinde geri kalmış yörelerde ne insanlarla nede kalkınma ile ilgilenen var sadece görünen yerler boyanıyor çiçek dikiliyor miletin gözü boyanarak milletçe akıl tutulması yaşanıyor..biz gençler gerçekten gelecekten ümitsiziz

Avatar
mahmut harputoğlu 2015-03-19 22:03:42

Ben projeleleride çizdim görsel olarak. ucuz ve çok gelir getiren projeler .değişiklik şart dedik halk böyle iyiyiz dedi. Bizim zihniyet herkes kendine .halbuki kamu adına olan herşey bir belde için büyük kazançdir.. Düşüncelerimizi değişmezsek her zaman Çaykara ilçesine hayrat ilçesi 5 :0 mağlup ilerleyecektir.

Avatar
mahmut harputoğlu 2015-03-19 23:11:39

..........

Avatar
sibel 2015-03-20 20:42:47

Valla lafla pilav pismiyor.is icraata gelince herkes kovuguna cekiliyor.once sosyal alan genclere yPilmali .elektriğin her zaman sorunlu ufak bir yagmurda rüzgarda hemen kesiliyor.suyu yaz aylarinda yağmur yaginca camurlu akiyor.anliyacaginiz bu balabana çağ atlatmiyorlar.burda akp kazaniyorsa belde baskanlarinin iyi calistigi icin kazanmadi.tayip babamiz icin oy verildi.ama keşke bu calisanlarini tayyip babamizda görse .olan millete oluyor buraya kim gelirse gelsin ne başkanı ne muhtarı işini kimse yapmadi yapmiyorrr.

Avatar
sibel 2015-03-20 21:02:03

Valla lafla pilav pismiyor.is icraata gelince herkes kovuguna cekiliyor.once sosyal alan genclere yPilmali .elektriğin her zaman sorunlu ufak bir yagmurda rüzgarda hemen kesiliyor.suyu yaz aylarinda yağmur yaginca camurlu akiyor.anliyacaginiz bu balabana çağ atlatmiyorlar.burda akp kazaniyorsa belde baskanlarinin iyi calistigi icin kazanmadi.tayip babamiz icin oy verildi.ama keşke bu calisanlarini tayyip babamizda görse .olan millete oluyor buraya kim gelirse gelsin ne başkanı ne muhtarı işini kimse yapmadi yapmiyorrr.ne akp ne sp.ne mhp.nede chp.yapmiyor kimse burda işini yalandan oy istemeye kimse gelmesin.oyumu yakcam

Avatar
M .Başer @sibel 2015-03-22 20:24:42

Yahu ikide bir tayyip baba diyorsun bu ne biçim baba ki kendi küpünden başka küp düşünmedi. Diyanet ve tarikat lar ile balabanı ve çevre köylerini esir aldı. Sahtekar lar asalak gibi çöktüler dini kullanarak ev ev adeta tayyipi ikinci peygamber ettiler.. cumhuriyet tarihinin en yolsuz en işbirlikçi en hain iktidarı döneminde yapılan makyaj yatırımların ne karı oldu balabana.. istanbuldan gelen balabanlılar farklı bir dünya anlattılar çünkü istanbul tüm ülkenin yatırımlarının yarısını alıyordu ve bu fakir yörelerin kaderleri ile oynandı rantsal dönüşüm merkezi yaratılan istanbul gibi yerler büyük göç almaya devam etti koca devlet fabrikaları kapatırken en değerli kurumlarını satarken yol havaalanı ve toki gibi ihaleyi alanlara ve ihaleye verenlere trilyonlar kazandıran yolları seçti .. bu yatırımların asla geri dönüşü olmadı hazineye.. inceleyin bakın hazine verilerine göre tüm ülkenin borcunu ikiye katladı bu yolsuz bu ahlaksızlar hala din diye tapınıyor akkoyunlular

banner90